Noutățile lunii mai pe Netflix, HBO GO și AXN

O nouă lună în lumea această ciudată afectată de pandemie, o nouă serie de recomandări de filme și seriale care să ne ofere măcar o mică doză de consolare! Chiar dacă se discută despre o ușoară relaxare a măsurilor începând cu 15 mai, virusul nu a dispărut, problemele nu au trecut, așa că, cel mai probabil, va mai dura luni bune până când lucrurile vor începe să se apropie de normalitatea pe care o știam. 

Nici cinematografele nu se vor redeschide prea curând, însă, din fericire, avem suficiente provizii de care să ne bucurăm pe micile ecrane. Descoperă mai jos lista noutăților din mai.

Netflix

Seriale

Hollywood – sezonul I (Disponibil din: 1 mai)

Dacă te pasionează strălucirea Hollywoodului și viețile celor care trăiesc în Cetatea Filmului, acest serial este alegerea perfectă pentru weekendul prelungit de 1 mai. Povestea se învârte în jurul unui grup de actori și cineaști care încearcă să se lanseze la Hollywood indiferent de prețul plătit, în perioada după cel De-al Doilea Război Mondial. 

Dead to Me – sezonul II (Disponibil din: 8 mai)

Christina Applegate și Linda Cardellini ne-au cucerit în primul sezon al serialului, o comedie neagră despre două femei cu personalități complet diferite, care ajung să fie unite de o întâmplare dramatică: moartea soțului uneia dintre ele. În cea de-a doua parte din Dead to Me, produs de Netflix,  Jen (Applegate) și  Judy (Cardellini) simt cum viața începe să le scape de sub control. Cu un vizitator neașteptat în oraș și detectiva Perez pe urme, ele încearcă să reziste împreună în fața presiunilor și să ascundă secretele pe care le împărtășesc.

Valeria – sezonul I (Disponibil din: 8 mai)

Bazat pe romanele lui Elisabet Benavent, serialul o are în prim-plan pe Valeria (Diana Gomez), o scriitoare ce traversează o criză maritală și de creație și care își găsește refugiul și sprijinul în cele mai bune prietene ale sale, aflate, la rândul lor, în plin proces de căutare a drumului propriu în viață. 

White Lines – sezonul I (Disponibil din: 15 mai)

Un mystery spaniol care promite mult suspans, White Lines urmărește aventura unei tinere din Manchester, care își lasă în urmă viața liniștită și pornește spre Ibiza, în încercarea de a afla adevărul despre dispariția fratelui său.

Filme

Crazy Rich Asians (Disponibil din 1 mai)

Dacă încă nu ai văzut până acum această comedie romantică absolut savuroasă, pe 1 mai va ajunge pe Netflix și ai ocazia să o descoperi. Deși este de origine asiatică, Rachel (Constance Wu) a trăit toată viața ei la New York. După un an de relație, iubitul ei, Nick (Henry Golding), îi propune o excursie în Singapore, unde urmează să o prezinte familiei lui. Singurul lucru pe care nu îl știe Rachel este că Nick este foarte, foarte bogat. Și că familia lui, în frunte cu mama sa, este extrem de dificilă.

Becoming (Disponibil din: 6 mai)

Fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama ne invită, prin acest documentar intim, să descoperim o mică parte din viața sa, în timpul turneului de promovare a cărții sale autobiografice.

18 Presents (Disponibil din: 8 mai)

O dramă italiană în regia lui Francesco Amato, 18 Presents este povestea unei mame bolnave de cancer în fază terminală, care lasă în urmă 18 daruri sentimentale pentru ca fiica ei, încă nenăscută, să le primească la fiecare aniversare, până când va deveni adultă.

The Wrong Missy (Disponibil din: 13 mai)

Crezând că a invitat-o pe femeia visurilor sale într-o vacanță cu firma în Hawaii, Tim Morris (David Spade) își seama prea târziu că, din greșeală, a chemat pe cineva cu care avusese o întâlnire de coșmar. O fată mult prea excentică pentru gusturile lui.

HBO GO

Seriale

Betty – sezonul I (Disponibil din: 2 mai)

Probabil una dintre cele mai cool producții ale momentului, care se anunță a fi un adevărat deliciu pentru cei îndrăgostiți de New York, Betty este inspirat de filmul lui Crystal Moselle – Skate Kitchen. Serialul, disponibil din 2 mai pe HBO GO, urmărește aventurile urbane ale unui grup de prietene care trăiesc în lumea predominant masculină a skateboarding-ului new-yorkez. 

Billions – sezonul V (Disponibil din: 3 mai)

Rămânem tot în New York, pentru că luna aceasta revine și genialul Bobby Axelrod (Damian Lewis) pe micile ecrane, pregătit de noi tranzacții, dar și de noi provocări, mai ales că sezonul V ne aduce și un nou personaj care se pregătește să le testeze tuturor limitele. Alături de Bobby, ca de obicei, va fi abilul Chuck Rhoades (Paul Giamatti), întotdeauna de partea flexibilă a legii.

Filme

#MarvelMarathon (Disponibil din: 1 mai)

În mai, cele mai iubite producții Marvel ajung la HBO GO, așa că, dacă nu le-ai prins la cinema sau dacă vrei să organizezi un maraton cu supereroi, acum este momentul potrivit. După seriile Iron Man, Thor, Captain America și Avengers, luna aceasta ajung pe platformă și:

  • Black Panther: 1 mai
  • Doctor Strange: 1 mai
  • Guardians of the Galaxy 1 & 2: 1 mai
  • Ant-Man 1 & 2: 1 mai

Contagion (Disponibil din: 8 mai)

Un thriller în regia lui Steven Soderbergh, cu o poveste ușor similară celei din vremurile pe care le trăim, Contagion urmărește izbucnirea unei epidemii letale, care forțează autoritățile internaționale să pornească într-o cumplită cursă pentru găsirea unui leac eficient și care generează un haos mondial. Asta în timp ce gradul de răspândire a virusului devine din ce în ce mai problematic. 

AXN

L.A.’s Finest – sezonul I (Disponibil din: 11 mai)

În luna mai, AXN ne aduce L.A.’s Finest, cu Jessica Alba (Sin City) și Gabrielle Union (Bad Boys II) în rolurile principale, din 11 mai, lunea, de la ora 22.00. Desprins din universul francizei Bad Boys, serialul urmărește povestea lui Sydney “Syd” Burnett (Gabrielle Union), pe care am văzut-o ultima oară distrugând un cartel de droguri din Miami în Bad Boys II. Acum, aceasta pare că a lăsat trecutul în urmă și se concentrează pe noua ei carieră – detectiv în cadrul poliției din Los Angeles. Când Nancy McKenna (Jessica Alba), o mamă cu un trecut la fel de complex, îi devine noua parteneră, Syd se vede nevoită să se confrunte cu modul în care stilul ei de a-și trăi viața fără regrete ascunde secrete personale mult mai profunde. 

Foto: Netflix, AXN

Categorii Lifestyle