Trei produse de beauty, perfecte pentru vară

Vara înseamnă zile lungi și fierbinți. Este important să ne protejăm pielea și părul de efectele nocive ale soarelui, așa că am făcut o listă scurtă cu produse care nu trebuie să lipsească din trusa de beauty!

Vara poate însemna și o aventură periculoasă pentru părul tău, dar Wella Professionals a lansat de curând noua colecție solară INVIGO Sun. O adevărată performanță în arta îngrijirii și protejării părului, personalizată, individualizată, pentru un serviciu premium acasă, dar și la coafor. Gama INVIGO Sun conține 3 produse cu aroma de flori de portocal. Acestea oferă îngrijire și protecție solară completă, grație noii formule SUN-BLEND cu vitaminele B5 și E.

Sabon continuă linia conceptuală  prin care arta, în toate formele sale, e principala sursă de inspirație. Cel mai iubit produs Sabon, exfoliantul de corp oferă pielii o adevărată revitalizare de primăvară, îndepărtând delicat celulele moarte și dezvăluind o nouă strălucire. Scrubul, îmbogățit cu săruri de la Marea Moartă, uleiuri naturale și vitamina E, lasă pielea fină, netedă și luminoasă. Ai de ales dintr-o gamă variată de arome unice, elegante, seducătoare, pe cea care se potrivește cel mai bine ideii tale de răsfăț.