Noul serial-hit al momentului? „Riviera”!

Cum am terminat cel mai recent sezon din House of Cards (Kevin Spacey, rămâi în continuare singurul politician pe care îl pot tolera, chiar și așa ticălos cum ești!), iar pentru Suits și Game of Thrones mai am de așteptat câteva săptămâni, am început din nou căutarea de seriale.

Am început Girlboss și Glow, despre care v-am povestit și aici, însă un alt titlu mi-a atras atenția în ultimele zile, o producție despre care toată presa internațională vorbește neîncetat: Riviera, o combinație între Gossip Girl, Revenge și White Collar dacă mă întrebați pe mine, cu Julia Stiles, Anthony LaPaglia și Iwan Rheon (da, chiar Ramsay Bolton din Game of Thrones, dar stați liniștiți, în Riviera e chiar cuminte!) în rolurile principale.

Pe scurt, serialul o are în prim plan pe Georgina Clios (Julia Stiles), o curatoare de artă a cărei viață este complet dată peste cap în momentul în care soțul său milionar, Constantine Clios (Anthony LaPaglia), moare într-un accident cu iahtul. Georgina ajunge astfel prinsă într-un vârtej de intrigi și minciuni, încercând să facă tot posibilul să afle adevărul legat de moartea lui Constantine.

Riviera este inspirat de una dintre ideile lui Paul McGuiness, fostul manager al trupei U2 (da, ați citit bine!), care, după o vacanță în sudul Franței, s-a gândit să exploreze această poveste a milionarilor care merg acolo. Acesta l-a cooptat rapid pe scenaristul Neil Jordan (creatorul serialului The Borgias, care a scris și scenariile pentru The End of the Affair și The Crying Game) în echipă, iar la scurt timp, proiectul a fost preluat de televiziunea britanică Sky Atlantic.

Foto: hepta.ro

CITEȘTE ȘI:

5 seriale noi pe care să le urmărim în această vară

Categorii Lifestyle