Noua freză de carantină a celebrităților – tunsoarea zero

chris noth tuns zero

Celebritățile de la Hollywood adoptă o nouă modă în izolare în ceea ce privește hairtstylingul – rasul pe cap – ca să scape de grija aranjatului podoabei capilare.  Printre primele vedete care afișează noul stil – tunsoarea zero – se numără celebrul Mr Big din ”Sex and the City” – Chris Noth sau Robbie Williams.

Dacă doamnele au apelat la proceduri stilistice mai puțin radicale – cum ar vopsitul părului în culori aprinse, bărbații au decis să seteze mașina de tuns pe punctul zero și să scape de grija părului ciufulit, crescut neregulat, cu aspect neîngrijit. Și nu numai bărbații au apelat la această nouă modă – fiica cea mică a lui Bruce Willis a copiat freza tatălui ei și s-a ras pe cap.

Dacă le prinde sau nu, publicul va decide, dar cert e că vedetele au scăpat de grija pieptănatului și a tunsului până vor ieși din izolare și vor putea merge la frizer.

Chris Noth (65 de ani), celebrul Mr Big din serialul de succes ”Sex and the City” și-a afișat noua tunsoare pe Instagram. ”Am decis că grija față de părul meu era inutilă în timpul carantinei”, a declarat actorul, care a devenit tată pentru a doua oară în luna februarie a acestui an, după ce soția lui, Tara Wilson, o fostă regină a frumuseții, a adus pe lume un băiețel, Keats. Chris Noth, cunoscut și datorită serialelor ”The Good Wife” și ”Law and Order”, mai are un fiu dintr-o căsătorie anterioară – Orion Christopher, în vârstă de 12 ani.

View this post on Instagram

I decided dealing with hair was superfluous during these times of quarantine-

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Robbie Williams și-a afișat recent tunsoarea zero, realizată chiar de soția lui, Ayda Field. Procedura a fost filmată și publicată pe Instagram, iar Ayda a subliniat faptul că soțul ei a avut destulă încredere în ea s-o lase să-l radă pe cap. Cuplul a povestit că ideea ca Robbie să renunțe la podoaba capilară le-a venit cu o seară înainte, după ce au urmărit filmul ”Gladiatorul”.

View this post on Instagram

@robbiewilliams The ultimate trust game …#salonayda #quarantinebeauty #transformationtuesday #lackofbetteroptions

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on


Fiica cea mică a cuplului Bruce Willis și Demi Moore, Tallulah Willis, a decis, la rândul ei, să renunțe la plete și să se lase pe mâna tatălui ei, care i-a făcut o freză asemănătoare cu a lui. Bruce Willis și Demi Moore își petrec izolarea împreună cu două dintre cele trei fiice ale lor – Scout și Tallulah. Bruce Willis este căsătorit cu fostul model Emma Hemming, cu care are încă două fiice. Actuala lui soție nu are nimic împotriva faptului că acesta nu este alături de ea și de copiii lor, iar Emma și Demi au o relație foarte bună.

View this post on Instagram

🤝

A post shared by tallulah (@buuski) on

Si actorul britanic Riz Ahmed, cunoscut mai ales datorită producției HBO – ”The Night Of”, a ales să scape de podoaba capilară în timpul carantinei. Actorul s-a tuns singur și a publicat rezultatul pe pagina lui de Instagram. ”Măcar acum, când mă uit în oglindă, am impresia că mai e cineva cu mine aici”, a glumit Riz Ahmed.


Carey Hart, soțul lui Pink, intră și el în galeria celor rași pe cap. ”Ajutați-mă! Îmi pierd părul! #FullMetalQuarantine”, a scris Carey Hart cu trimitere la noul său look.

View this post on Instagram

Early morning doctor run. Best I can do is @foxmoto gloves and t shirt over my face. Stay safe everyone.

A post shared by Carey Hart (@hartluck) on

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle