Noua destinație pentru accesorii cool

IMG_9810

Dacă eşti ca mine, şi, când vine vorba de o sesiune de shopping, preferi să mergi la fix în loc să cutreieri diverse magazine cu orele, am găsit o destinaţie perfectă – cel puţin în ceea ce priveşte accesoriile.

Primul magazin Fossil din România este acum în AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, şi găzduieşte o gamă variată de produse – de la ceasuri şi bijuterii, la ochelari de soare, parfumuri şi produse din piele (genţi, portofele şi alte accesorii).

Fossil este un brand american de lifestyle ale cărui origini sunt sinonime cu designul autentic clasic şi vintage. De la optimismul curentului mid-century şi până la curiozitatea erei moderne, pasiunea Fossil pentru stil reflectă cu fidelitate valorile sale: genţi de calitate superioară, perfect adaptate designului clasic, ceasuri elegante create în culori şi materiale în vogă, şi bijuterii îndrăzneţe care completează ţinute casual, la fel de bine precum look-uri formale.

IMG_9846

Compania a fost fondată în 1984 de către fraţii Tom şi Kosta Kartsotis în Dallas, Texas, SUA, iar în prezent, grupul Fossil distribuie la nivel global ceasuri sub semnătura brand-urilor Fossil, Adidas, Burberry, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Armani Exchange, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Skagen şi Karl Lagerfeld.

Fossil s-a dezvoltat rapid în anii ’80 datorită designului ceasurilor ce se inspiră din stilul anilor ’50 şi ‘60, atât ca imagine de produs, cât şi că promovare. După ce s-a bucurat de un succes enorm în America, Fossil intră şi pe pieţele internaţionale cu o gamă largă de produse.

Foto: Fossil