Noua colecție Oysho Gymwear evocă puterea și frumusețea naturii

De regulă, ianuarie e luna rezoluțiilor, însă eu m-am hotărât să încep să merg la alergat de la 1 septembrie, numai ca să am o scuză să îmi cumpăr niște fitness gear din noua colecție Oysho!

Colecția cea mai nouă de echipament sportiv de la Oysho se numește Etna”, evocând puterea naturii, dar și nuanțele pământii ale reliefului vulcanic.

Etna este dedicată în special femeilor care adoră să practice sport afară, în natură, și plasează o importanță foarte mare pe culori. De la contraste neașteptate, precum roz și roșu burgund, până la negrul clasic, reinterpretat cu ajutorul texturilor.

Croielile fitted, cu efect de compresie, flatează forma corpului feminin. Colanții sunt vedeta colecției, venind cu siluete actualizate și cu detalii și tăieturi care accentuează feminitatea, cum ar fi taliile înalte decorate cu fermoare, sau panel-urile din material transparent. Toate acestea sunt îmbinate cu tehnici speciale de realizare a hainelor, precum laser cutting, dar și cu folosirea materialelor și texturilor neașteptate, precum jacard sau catifea.

Colecția include și piese pentru zilele foarte răcoroase – jachete parka, down jackets cu siluete ultra-light – dar și piese cu aer sofisticat, cum ar fi bustierele cu decupaje și tivuri accentuate cu materiale tehnice.