Noile farduri care reflectă lumina din toate unghiurile!

Ai încercat deja fardurile de pleoape Melkior?! Dacă da, este timpul să le combini cu ceva nou. Melkior tocmai a lansat 6 nuanțe irezistibile de farduri de pleoape pudră liberă. Unul dintre avantajele acestui tip de fard este că poate fi aplicat atât uscat, cât și umed. Poți opta pentru o singură culoare pe toată pleoapa, poți adăuga detalii sau îl poți aplica chiar și pe buze pentru un efect WOW!

Cu noile farduri de pleoape Melkior, sărbătorile tale vor căpăta mai mult farmec și strălucire. Acestea oferă un aer festiv machiajului tău în doi timpi și trei mișcări. Cele 6 nuanțe spectaculoase sunt:

CHAMELEON

SILVER

GLOWING BROWN

GLOWING BLUE

GLOWING PINK

GLOWING GREEN

Fardurile de pleoape pudră liberă asigură o strălucire intensă și sunt ușor de aplicat și folosit. Vei fi impresionată de modul în care reflectă lumina din toate unghiurile. Pentru un efect intens, le poți aplica prin tapotare, peste o bază umedă, sau peste creionul de ochi. Accesorizează-le cu un lac de unghii cu efect holografic pentru un look aparte. Le găsești în magazinele Melkior și aici.