Noii aliaţi în îngrijirea pielii sensibile

Stella Mc Cartney

Dacă ai pielea sensibilă, fără îndoială ştii cât de greu este să găseşti produsele adecvate pentru îngrijire astfel încât să nu îţi provoace iritaţii sau disconfort. Am însă o veste bună. Cea mai nouă gamă de la Avène, Tolérance Extrême promite texturi lejere, care parcă se topesc pe piele şi lasă pielea să respire, fără a o încărca. Mai mult, odată cu lansarea loţiunii de curăţare, a emulsiei pentru ten normal sau mixt, şi a cremei pentru ten uscat, poţi pune capăt definitiv capitolului din viaţa ta în care te confruntai cu roşeaţă sau senzaţie de mâncărime. (Foto: Stella McCartney SS 16, www.hepta.ro)

Tolérance Extrême este o gamă inovatoare, formulată cu ingrediente active, special selectate pentru puritatea, toleranța ridicată și eficacitatea lor. Aceasta oferă o îngrijire completă a tenului, pentru o piele catifelată și echilibrată.

Dimineaţa şi seara, poţi demachia şi curăţa pielea sensibilă, folosind loţiunea de curăţare Tolérance Extrême. Cu un efect purifiant şi acţiune anti-iritantă, lasă tenul perfect curat.

lotiune de curatare
Loţiune de curăţare, Avene

În funcţie de tipul de ten, poţi alege produsul potrivit de hidratare: emulsie pentru ten normal sau mixt, cu o textură delicată, care se absoarbe imediat în piele, sau crema pentru ten uscat, care are o textură mai onctuoasă.

Tolerance Extreme
Emulsie pentru ten normal sau mixt, Avene
15-TOLERANCEextreme_Creme_50ml
Crema pentru ten uscat, Avene