Noi campanii publicitare. Cum au pozat vedetele!

Scarlett Johansson, Léa Seydoux și Anna Taylor sunt doar câteva dintre vedetele care apar la început de primăvară în campanii publicitare pentru branduri internaționale.

Modelul american Julia Nobis apare în cea mai nouă campanie Louis Vuitton. Julia vine în atenția noastră, promovând noile modele de genți ale brandului, după ce actrița Emma Stone a fost aleasă să promoveze anul trecut “Coeur Battant”, parfumul lansat de Louis Vuitton.

Scarlett Johansson a semnat și ea un contract de imagine important cu brandul Bosideng. Actrița apare în pictorialul care promovează colecția brandului pentru 2020.  Scarlett Johansson este  una dintre cele mai bogate actrițe de la Hollywood, cu o avere estimată la 56 de milioane de dolari, iar mare parte din sumă se datorează rolului Black Widow din producția Marvel – Avengers: Endgame.

Iris Law, fiica lui Jude Law și a lui Sadie Frost, a fost aleasă imaginea campaniei care promovează noua mascara de la Burberry. Iris este un fotomodel în plină afirmare, care lucrează pentru casa IMG Models. La 18 ani este foarte atașată de părinții ei, pe care îi idolatrizează.

Léa Seydoux e o frumusețe seducătoare. Poate acesta este motivul pentru care a fost desemnată să promoveze noua colecție de bijuterii a brandului francez Chopard. Pe Lea o vom revedea în curând și în cel mai nou film din seria James Bond- No Time To Die, care va fi lansat pe 8 aprilie 2020 în cinematografe.

Anna Taylor arată ca o păpușă de porțelan. Tinerețea, prospețimea și frumusețea sa naturală s-au potrivit perfect cu mesajul pe care brandul “Viktor & Rolf” vrea să îl transmită odată cu cel mai nou parfum “Flowerbomb”. „Aș putea spune că am o relație de dragoste continuă cu Flowerbomb”, a spus actrița care face deja furori în filmul EMMA.

Lily Aldridge este unul dintre cele mai active fotomodele din lume. Ea apare acum pentru campania de primăvară-vară 2020 a brandului Ralph Lauren. Frumusețea brunetei îmbrățișează stiluri elegante și casual, perfecte pentru sezonul care urmează.

FOTO: Hepta