Adevărata față a starurilor de la Hollywood. 7 vedete așa cum nu le-ai mai văzut #nomakeup

În plină pandemie de COVID 19, celebritățile din Cetatea Filmului nu stau cu mâinile în sân, ci se implică în tot felul de campanii, donează și încearcă să fie de ajutor celor care au nevoie. Din izolare, unele dintre cele mai cunoscute staruri americane îți țin fanii la curent pe rețelele de socializare cu tot ceea ce fac. Tot acum avem și ocazia de a le vedea frumusețea naturală, fără pic de make-up. Iată ce au postat de curând Selena Gomez, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Alicia Silverstone, Kaley Cuoco, Rita Ora și Cindy Crawford.

Naomi Watts a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care gătește în propria bucătărie o rețetă indiană, în scop caritabil, la provocarea venită din partea @michaelkorss.

Gătitul este una din activitățile care îmi fac plăcere și cu atât mai bine când există și un scop caritabil! Mai gătesc, de asemenea, pentru a sprijini God We Love We Deliver, o asociație non-profit care gătește și oferă acasă produse medicale pentru persoanele cu boli grave. Ei au nevoie de ajutorul nostru chiar acum, în timpul pandemiei cu coronavirus. Donăm! , a scris actrița pe Instagram.

Reese Witherspoon a făcut un live pe Instagram cu un prieten apropiat al său, dr. Robin Berman, psihiatru și expert în parenting, care le-a împărtășit părinților sfaturi utile pentru copiii aflați în izolare, despre ce activități pot face în această perioadă împreună cu părinții și cum pot depăși stările de anxietate.

Alicia Silverstone a scris un mesaj impresionant pe social media în care îi mulțumește unei prietene care, în aceste zile, confecționează 600 de măști pe zi pentru a-i ajuta pe cei care se află în prima linie în lupta cu COVID-19! Tot ea invită pe toată lumea care are posibilități să doneze.

Kaley Cuoco a postat o poză haioasă în care apare alături de câinele său.  Probabil se întreabă când mi-am spălat ultima dată părul :)- a scris cunoscuta actriță de comedie.

Rita Ora îți ține și ea fanii la curent cu activitățile din izolare. Artista face mult sport și respectă un regim alimentar strict, pentru a nu ieși cu kilograme în plus, din izolare.

Treizeci de milioane de copii se bazează pe școală, pentru a primi mâncarea zilnică. Haideți să-i ajutăm acum când școlile sunt închise. @savethechildren și @nokidhungry au un nou fond @SAVEWITHSTORIES pentru a sprijini băncile de alimente, camioanele mobile care duc  mâncare acasă și programele de alimentare cu cele necesare celor mici. Puteți dona 10 USD la 20222.  #SAVEWITHSTORIES, a scris Cindy Crawford pe contul său de Instagram.

Selena Gomez le-a împărtășit fanilor săi câteva tipsuri din izolare. Vedeta apare în timp ce gătește tot felul de preparare culinare, dar face și o lista cu recomandări de filme, muzică și cărți.

FOTO: Hepta/Instagram.

Categorii Lifestyle