Nicole Kidman face investiții imobiliare – pe ultima achiziție a plătit 2,8 milioane de dolari

nicole kidman imobiliare

Nicole Kidman (53 de ani) continuă să-și extindă fondul imobiliar și a plătit 2,8 milioane de dolari pe un aparatment în Sydney, Australia, țara natală a actriței. Vedeta a cumpărat un apartament în aceeași cladire în care mai deține câteva proprietăți, printre care și un penthouse. Apartamentul proaspăt achiziționat se află într-o cladire exclusivistă, cu o panoramă inegalabilă asupra portului.

Spațiul are două dormitoare, o terasă generoasă și pereți din sticlă. De asemenea, bucătăria este modern utilată, iar din apartament se face accesul ușor către piscina încălzită, sala de sport și saună.

nicole kidman imobiliare

nicole kidman imobiliare

Nicole Kidman a cumpărat apartamentele împreună cu soțul ei, cântărețul Keith Urban, iar prima locuință a fost achiziționată în 2009, contra sumei de 6 milioane de dolari. Apoi, au mai urmat un penthouse, pe care a plătit 7 milioane de dolari. În aceeași cladire, cuplul de vedete mai deține un apartament în valoare 2,68 milioane de dolari, care joacă rolul de birou pentru perioadele în care Kidman și Urban se află la Sydney.

nicole kidman imobiliare

nicole kidman imobiliare

Achiziția imobiliară are loc la doar câteva zile de la sosirea lui Nicole Kidman în Australia, cu un avion privat, după ce ce a încheiat filmările la Los Angeles pentru noul ei film, Being the Ricardos.

nicole kidman imobiliare

Nicole Kidman și Keith Urban și-au petrecut cea mai mare perioadă din pandemie în Australia, alături de fiicele lor, Sunday, 12 ani și Faith, 10 ani. Recent, Keith Urban a semnat un contract pentru mai multe concerte în Las Vegas. 

Foto: Hepta, Realestate

Categorii Lifestyle