Nicole Kidman, de nerecunoscut. Actrița a renunțat la buclele ei celebre pentru o tunsoare băiețească

nicole kidman tunsoare

Nicole Kidman a luat prin surprindere pe toata lumea dupa ce a apărut cu un nou look- o tunsoare scurtă, băiețească.

Imaginea cu care s-a afișat Nicole Kidman (54 de ani), fără buclele ei celebre, este obținută doar cu ajutorul unei peruci. Actrița a adoptat noul look pentru cel mai recent rol al său din serialul Roar, realizat pentru Apple TV+.

În serialul Roar mai joacă Cynthia Erivo, Merritt Wever și Alison Brie. Producția este bazată pe o carte de nuvele scrisă de Cecelia Ahern și va avea opt episoade, a câte o jumătate de oră, fiecare redat din punctul de vedere al unei femei.

Cartea scrisă de Cecelia Ahern cuprinde 30 de povești scurte în care personajul central este o femeie care se confruntă cu contradicții absurde și cu diverse alte probleme existențiale.

Nicole Kidman are o activitate actoricească intensă în ultimii ani. Pe lângă rolul din Roar, actrița urmează s-o întruchipeze și pe Lucille Ball în producția biografică a lui Aron Sorkin – Being the Ricardos.

nicole kidman tunsoare

În prima parte a acestui an, Nicole Kidman a filmat și seria limitată Nine Perfect Strangers, în Byron Bay, Australia.

nicole kidman tunsoare

Serialul este produs de compania lui Nicole, Blossom Films și este bazat pe bestseller-ul omonim al lui Liane Moriarty. În serial mai joacă Melissa McCarthy, Bobby Canavale, Regina Hall, Luke Evans, Samara Weaving și Manny Jacinto.

Anul trecut, Nicole Kidman declara într-un interviu că este încântată să aducă în țara ei natală, Australia, fonduri de sute de milioane de dolari și sa creeze sute de joburi in industria filmului, după ce aceasta a fost puternic afectată de pandemie. 

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle