Nicki Minaj e însărcinată

nicki minaj insarcinata

Nicki Minaj (37 de ani) așteaptă primul copil. Artista originară din Trinidad Tobago a anunțat ieri că ea și soțul ei, Kenneth Petty, vor deveni părinți pentru prima dată. Anunțul vine fix la 9 luni de când vedeta s-a căsătorit cu Petty și la 10 luni de când a anunțat că vrea să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie. ”Am decis să mă retrag și să-mi întemeiez o familie. Fanilor mei le doresc să mă urmărească în continuare… Vă iubesc din tot sufletul.” A scris Nicki Minaj pe Twitter la momentul retragerii.

Dragoste, căsătorie, copii. Sunt copleșită de atâta încântare și recunoștință. ”Vă mulțumesc tuturor pentru urări”, a scris artista lângă pozele în care își afișează cu mândrie burta de gravidă.

View this post on Instagram

And finally, the Virgin Mary by #DavidLaChapelle 🙏

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Nicki Minaj a ajuns la performanța de a fi denumită Regina muzicii hip-hop, datorită succesului ei de neegalat în industria muzicală. A avut cele mai multe prezențe în topul Billboard Hot 100, devenind cea mai performantă rapperiță din toate timpurile. În 2016, Nicki Minaj a fost inclusă în Topul celor mai influenți oameni din lume, realizat de publicația Time.

Nicki Minaj visează de mult la întemeierea unei familii și încă din 2015 declara într-un interviu că își dorește doi copii. ”Voi face mai mult fitness și voi ține mai puține diete ineficiente, vreau să stau acasă să am grijă de copii, dar să am și o carieră, în același timp, pe care s-o derulez de acasă. Vreau să le gătesc copiilor mei, să le fac prăjituri, să-i văd cum cresc. Vreau să fiu mamă. Să-i duc la școala, să merg la ședințe cu părinții, să-i ajut la lecții…”

Artista a mai declarat de asemenea, că, indiferent de câți bani ar fi câștigat în cariera sa, nimic nu ar fi egalat satisfacția de a fi mamă.

Categorii Lifestyle