New in town: Darphin a ajuns în Bucureşti

„Felul în care arată pielea unei femei îi reflectă de fapt stilul de viaţă”, obişnuia să spună Pierre Darphin, cel care în 1958 punea bazele Darphin Paris, un brand de skincare ce avea să cucerească o lume întreagă. Oboseala, stresul, lipsa de interes pentru curăţarea tenului, toate ni se citesc pe faţă. Din fericire, odată ce descoperi produsele şi le incluzi în programul tău de îngrijire, îţi dai seama că niciodată nu a fost mai simplu să obţii o piele perfectă. Cremele, serumurile sau uleiurile esenţiale nu au însă doar rol hidratant sau anti-aging, ci acţionează la un nivel mult mai profund, contribuind semnificativ la ridicarea moralului. La modul cel mai serios. De exemplu, atunci când foloseşti oricare din cele 7 uleiuri esenţiale ale brandului, ai parte de o şedinţă de aromaterapie în confortul propriei tale case. Dacă îţi urmăreşti cu atenţie starea de spirit, după aplicare, e imposibil să nu remarci că te simţi mult mai bine.

Îmbinând cele mai bune ingrediente botanice şi uleiuri esenţiale pure cu formule inovatoare şi texturi senzoriale, Darphin te cucereşte pe bună dreptate. În plus, produsele sunt concepute în aşa fel încât să vină în întâmpinarea oricărui tip de piele şi să rezolve orice problemă cu care te-ai confrunta. Îngrijirea personalizată, un concept pe care se pune atât de mult accent azi, e unul din principiile fundamentale Darphin, de care s-a ţinut cont în toţi cei 50 de ani de existenţă a brandului.În România,întreaga gamă de produse o găseşti în magazinele Sephora.

Universul Darphin

De zi sau de noapte, serurile Darphin oferă o combinație personalizată de plante nobile, într-o doză foarte concentrată, se absorb repede, stimulează corectarea problemelor specifice pielii și sunt o excelentă bază pregătitoare pentru aplicarea uleiului sau a cremei de față.

Beauty editor’s choice: Dacă ai pielea sensibilă şi efectiv nu mai ştii cum să scapi de roşeaţă, de senzaţii de mâncărime şi de disconfort, încearcă serumul calmant Intral Redness Relief Soothing Serum. E cel mai bun remediu pentru a scăpa de toate problemele asociate unei piele iritate.

Ser tratament pentru ten iritat, Intral Redness Relief Soothing Serum, Darphin Paris, 296 lei, exclusiv Sephora

Un elixir pentru piele, uleiurile esențiale Darphin regenerează și detoxifiază pielea noaptea când activitatea celulară este maximă. Dacă restul uleiurilor esenţiale sunt încapsulate individual, 8 -Flower Nectar este o combinaţie între uleiurile extrase din 8 flori preţioase. Cu un puternic efect nutritiv, tonifiază pielea şi diminuează aspectul ridurilor. O să  iubeşti produseul  mai ales pentru rezultate, un ten radiant şi vitalizat, dar şi pentru parfumul senzual şi starea de bine pe care ţi-o conferă.

8-Flower Nectar, Darphin Paris, 340 lei, exclusiv Sephora

Cremele Darphin, de zi și de noapte, cu texturi sofisticate, refac pielea grație unei „re-educari” progresive, o formulă bifazică completă, cu ingrediente active în ambele faze, apă și ulei.

Beauty editor’s choice: Tinereţe într-o sticlă. Aşa mai este cunoscută Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Cream printre cunoscătorii brandului.  Îmbogăţită cu extract de safire şi o peptidă unică şi cu o textură inimaginabil de catifelată, crema combate efectele fiecărui factor vizibil sau invizibil al îmbătrânirii. Tenul e hidratat, capată un aspect uniform, iar ridurile sunt diminuate.

Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Cream, Darphin Paris, exclusiv Sephora