New shopping hotspots in town: Magazinele Philipp Plein și Billionaire

New shopping hotspots in town: brandurile Philipp Plein și Billionaire au inaugurat boutique-uri monobrand în cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue din incinta JW Mariott Grand Hotel.

PHILIPP PLEIN: “Sunt bucuros să vin într-un oraş atât de frumos, pentru a celebra inaugurarea magazinelor Philipp Plein şi Billionaire. Sper să mă reîntorc cât de curând la Bucureşti, pentru că am fost profund impresionat de primirea călduroasă.”

FLAVIO BRIATORE: “Nu am mai fost în Bucureşti de multă vreme şi am vrut să profit de oportunitatea perfectă pentru a-i fi alături lui Philipp la această spectaculoasă deschidere. Primirea de care am avut parte a fost fantastică şi sunt sigur că Billionaire va avea un succes deosebit în România.”

Magazinul Phillip Plein a fost conceput şi decorat de către designerul Claudio Pironi. La intrare tronează simbolul casei, un craniu, realizat din cristale Swarovski. Accesoriile sunt prezentate asemenea unor piese de artă autentice, fiecare fiind afişate pe rafturi din oţel inoxidabil.

Magazinul Billionaire, o marcă italiană renumită pentru stilul său excentric, sofisticat şi luxos, a fost proiectat de biroul de arhitectură CLS şi dispune de o serie de elemente iconice inspirate de zgârie-norii din New York din secolul al XX-lea, simboluri ale bunăstării primilor miliardari americani din epoca industrială. Porţile aurite care delimitează magazinul reamintesc de un seif de bancă vintage.