New You Retreat – un program unde te poți deconecta

Vacanțele de wellbeing și retreat continuă să crească în popularitate la nivel mondial. De la cursuri de yoga în Bali până la weekenduri de wellness prelungite, programele de retreat joacă un rol extrem de important în atingerea echilibrului trup-minte-suflet, lucru pe care tot mai multe persoane îl conștientizează.

Provocările mediului de muncă modern își pun din ce în ce mai mult amprenta asupra sănătății fizice și mentale a angajaților. În consecință, programele de retreat sunt specializate în combaterea sedentarismului, a stresului, a oboselii și în îmbunătățirea stării emoționale.

New You Retreat este un program de wellness educațional ce durează 3 zile și promite o experiență de curățare metabolică și echilibru interior, datorită „meniului” complet: alimentație bazată pe hrană proaspată, obținută din legume și fructe, workshopuri de nutriție și wellbeing, sesiuni de yoga și meditație, pilates și masaj terapeutic, ale căror rezultate se vor simți atât la nivel fizic, cât și mental. Eu l-am încercat și mi-am dat un reset întregului organism.

Diminețile vor începe cu o oră de Ashtanga în natură, în deplină armonie cu noi înșine. Inspiri energie și aer pur, expiri griji și gânduri negative. Inspiri frumusețea unui peisaj unic și linistea unui adevarat colț de rai și expiri agitația și stresul din care ai venit.

După ora de Yoga, aici, într-o “sală” cu totul specială, o poiană înconjurată de păduri și munți, ai parte de o ora și jumătate de Pilates Rythm & Balance, iar după amiezile le veți petrece tot aici, la antrenamentul de Pilates Total Body Workout. Vei învăța cât de frumos este să-ți descoperi limitele corpului și să afli apoi că le poți depăși ușor.

Hrana nu poate fi decât vie, așa cum sunt corpul, mintea și spiritul tău, de aceea, New You Retreat ți-a pregătit, la alegere, o dietă vegetariană sau o dietă lichidă, bazată pe sucuri naturale proaspat stoarse prin presare la rece. Eu am ales-o pe cea vegetariană care este absolut delicioasă.

Următorul va avea loc la Teleferic Grand Hotel (Poiana Brașov) în perioada 14-17 mai și Atra Doftana în perioada 11-15 iunie. Înscrierile se pot face pe www.juiceit.ro.

Categorii Lifestyle