Neversea lansează o colecție de produse în colaborare cu designerul Dana Păun

O ținută simplă, de vară, dar inspirațională și cu vibe de festival vine chiar de la festivalul mării, Neversea. Evenimentul nu a avut loc în acest an, dar îl purtăm cu noi în suflet mereu, oriunde. Acum putem purta și mesaje care trezesc în noi atmosfera de festival și momentele minunate trăite alături de prieteni și oameni noi.

Desired by Neversea 

Dacă ți-e dor de festival, de mare, de soare, de libertate sau distracție, noua colecție de vestimentație Aer Wear, Desired by Neversea vine să îți aline din doruri. Mesajele imprimate manual pe tricouri și genți îți amintesc de cele mai frumoase experiențe pe care le-ai petrecut pe plajă, în pași de dans, alături de prietenii tăi, înconjurat de zeci de mii de oameni, care vibrează pe aceleași frecvențe cu tine, cântă și se bucură, la fel ca tine, de tot ce trăiesc.

Tricourile din colecția Aer Wear, Desired by Neversea sunt din bumbac, au imprimeuri manual, costă 160 de lei și sunt un must have vara aceasta. Ținuta poate fi completată cu o geantă din aceeași colecție, realizată tot din bumbac și imprimată manual.

Dana Păun, fondatoarea Aer Wear, este pasionată de scrisul de mână și de corpul uman. Este o fire creativă, plină de inspirație și ambiție și petrece ore întregi punându-și în practică ideile. E atentă la fiecare detaliu, iar creațiile ei sunt făcute din țesături naturale, fără impact asupra mediului. Iată ce spune Dana Păun despre noua colecție:

,,Ne-am dorit să facem o colecție accesibilă, care să transmită vibe-ul festivalului oriunde și oricând.

Mesajele, scrise de mână, au fost gândite astfel încât să te transpună în atmosfera Neversea.

“Forever young, forever free”, ‘Look me in the eyes, kiss me till sunrise”… sunt mai mult decât cuvinte, sunt trăiri pe care le-am simțit cu toții în timpul festivalului, iar acum ne pot însoți în fiecare zi sub forma unor piese cool și fresh, ușor de purtat și de accesorizat.

Toate piesele sunt produse din materiale naturale în atelierul nostru din București, by real people with real feelings.