Neversea: începutul unei legende la malul mării (Partea I)

O nouă poveste, desprinsă din magia Untoldului, a început pe nisipurile Mării Negre. Aflat pe Plaja Modern, festivalul Neversea, asemeni unui câmp magnetic, a atras tineretul din toate părțile țării cât și din străinătate.

Decorul diversificat al festivalului a cuprins 7 scene cu tematici diferite, cu genuri muzicale precum: deep house, techno, dubstep și electronic dance music. Zeci de artiști au împărtășit cultura lor muzicală cu fanii, într-o atmosferă incendiară, până la răsăritul soarelui.

În prima zi, 7 iulie, fanii au așteptat cu nerăbdare interpreți precum Rita Ora, Tiesto, Tujamo, Sam Feld, sau Lost Frenquecies, care au urcat pe scena principală. Pe celelalte scene au concertat peste 30 de artiști ca Sasha, Deliric & Silent Strike, sau Zeds Dead. Scenele cele mai populare au fost „The Gateway”, „The Ark”, „South Temple” și „DayDreaming”.

Unii dintre artiști au avut șansa să împărtășească răsăritul soarelui împreună cu cei care au rămas până la finalul concertului. DJ-ul de origine germană, Tujamo a rămas profund impresionat de publicul numeros. Mai mult de atât, artistul a declarat că iubește Romania și de abia așteaptă să vină peste trei săptămâni la Untold.

Atmosfera pe care festivalul le-a oferit-o fanilor a fost întreținută cu ajutorul ambianței muzicale, a decorului specific zonelor tropicale, hamace și multe zone de relaxare.

Festivalul a fost animat de artificiile în culorile curcubeului, jocuri de lumini și show-uri pirotehnice.

Text de: Rotaru Sabrina-Ștefania și Rus Ana-Maria Elena