Neversea: începutul unei legende la malul mării (Partea a II-a)

Distracție, dans și multă energie? Da, toate s-au regăsit în cea de-a doua seară de la festivalul Neversea. Peste 53.000 de tineri s-au adunat pe plaja Modern pentru a lua parte la concertele susținute de marii artiști.

În a doua seară seară au concerat pe scena principală Mike Perry, Fatboy Slim, Afrojack, Ferry Corsten și mulți alții. Momentul culminant a fost oferit de DJ-ul olandez Afrojack, care a coborât în fața zecilor de mii de fani.

Distracția a fost mereu la înălțime. Oamenii au umplut plaja, iar show-urile le-au dat multa energie, cât să țină pasul cu ritmurile muzicii. Petrecăreții au putut savura diferite gustări și băuturi, relaxându-se pe hamace, perne sau în diferite zone special amanajate ca topoganul cu apă.

Plaja s-a transformat într-o adevărată petrecere în aer liber. Pe celălalte scene au urcat artiști precum: Rudimental DJS, Argatu&Roman, Praslea, Parra For Cuva și mulți alții, care au întreținut atmosfera.

O altă surpriză a serii a fost și cântăreața Delia Matache, care a încântat publicul cu cele mai bune piese ale ei. Fanii nu s-au lăsat duși spre case, astfel că Dj Ferry Costern a reușit să împărtășească cu publicul muzică trance până la răsăritul soarelui.

Text de: Rotaru Sabrina-Ștefania și Rus Ana-Maria Elena