Netflix lansează un documentar în onoarea lui Michael Schumacher

michael schumacher

Canalul de streaming Netflix lansează un documentar în onoarea pilotului de Formula 1 Michael Schumacher, producție sprijinită de familia campionului aflat în comă de mai mulți ani, după ce a suferit un accident de schi.

Acest documentar intim va fi lansat la nivel global pe Netflix pe 15 septembrie.

Documentarul intitulat simplu ”Schumacher” va fi lansat pe 15 septembrie, iar la realizarea producției au contribuit membrii familiei campionului de Formula 1: soția lui, Corinna, copiii Gina și Mick și fratele lui Michael, Ralf.

Filmul se vrea a fi un cadou al familiei în cinstea soțului și tatălui lor și oferă amănunte din viața sportivului, împărtășite de apropiații, colegii și chiar rivalii săi de pe circuit- Jean Todt, Bernie Ecclestone, Luca di Montezemolo, Flavio Briatore, Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, Damon Hill și David Coulthard.

michael schumacher

Michael Schumacher a redefinit imaginea pilotului de Formula 1 profesionist și a setat noi standarde în domemiu”, a spus managerul al pilotului, Sabine Kehm.

”În căutarea perfecțiunii, n-a scutit niciodată niciun efort și si-a condus echipa către cele mai mari reușite. Este admirat de întreaga lume pentru calitățile lui de leadership. A găsit mereu tăria să-și ducă misiunea la bun sfârșit și a putut să găsească și echilibrul în viața personală, acasă, cu familia lui, pe care o iubește enorm. Pentru a-și proteja sfera personală, locul în care se încărca, a separat întotdeauna cu o rigoare de nedescris viața privată de cea profesională. Acest film spune povestea ambelor lui lumi. Este cadoul familiei lui pentru el”, a adăugat Kehm.

michael schumacher
Michael Schumacher și soția lui, Corinna

Documentarul ”Schumacher” a fost realizat în Germania de aceeași echipă care a realizat producția din 2017 dedicată lui Boris Becker – Der Spieler.

Corinna a vrut să iasă un film autentic, să-l arate pe Michael așa cum este el, cu bune și cu rele, fără cosmetizări. A fost frumos și curajos din partea ei să ne lase să procedăm cum vrem, dar i-am respectat limitele personale. O femeie inspirațională, afectuoasă, care ne-a lăsat o impresie grozavă”, a declarat Vanessa Nocker, unul dintre regizorii documentarului.

michael schumacher
Mick Schumacher

Michael Schumacher a suferit grav un accident de schi în 2013, când s-a lovit puternic la cap și, de atunci, se află într-o stare vegetativă, iar familia păstrează discreția asupra situației lui medicale. În prezent, campionul s-ar afla la vila familiei din Mallorca, unde beneficiază de îngrijire permanentă.

michael schumacher
Gina Schumacher

Fiul lui, Mick Schumacher, calcă pe urmele tatălui său și a devenit pilot de Formula 1, iar în prezent concurează pentru echipa Haas. Gina (24 de ani), fiica lui Michael Schumacher, este pasionată de echitație și activează ca jocheu neprofesionist.

Categorii Lifestyle