National Makeup Artist Yves Saint-Laurent, tipsuri de beauty pentru această vară

Cristian Bucă este unul dintre cei mai talentați make-up artiști din România și, de puțin timp, a devenit și National Makeup Artist Yves Saint-Laurent Beauty România, o confirmare a muncii sale din ultimii ani. Discuția următoare esențializează felul în care a ajuns în această industrie, legătura dintre machiaj și artă, precum și planurile sale care includ, printre altele, și o linie de machiaj care să îi poarte numele.

Ai o experiență remarcabilă în machiajul de televiziune. Multă lume se întreabă care este diferența esențială între acest tip de machiaj și cel de zi cu zi.

Experiența în machiajul de televiziune a început din momentul angajării mele ca make-up artist la Televiziunea Națională Română și au trecut ceva ani de atunci.  Machiajul de televiziune este un machiaj puțin mai pretențios din punct de vedere tehnic față de cel de zi cu zi, deoarece, în primul rând, este necesar să fie mat, ceea ce înseamnă o cantitate considerabilă de pudră, umbre foarte precise pentru evidențierea  fizionomiei, deoarece luminile de studio sunt destul de puternice și intense. Se folosesc culori cât mai naturale: maro, tonuri de auriu, crem etc., fără a putea avea combinații excentrice sau culori foarte intense, așa cum putem folosi în machiajul zilnic.

Care sunt tendințele, în materie de machiaj, pentru această perioadă estivală?

Pentru vara 2019, cea mai curajoasă și avangardistă dintre tendințe este tenul natural, curat, fără alte urme de machiaj. Pentru a ne încadra în acestă tendință, este necesar să acordăm o mai mare atenție îngrijirii acestuia, oferindu-i produse și tratamente de calitate. Pentru un look victorian, rujul trandafiriu este cel mai recomandat. De asemenea, golden make-up-ul este o tendință foarte ușor de integrat în rutina machiajului, atât de zi, cât și de seară. ‘Golden smokey eyes’ poate înlocui cu succes clasicul smokey în nuanțe închise, fără a face rabat de la intensitatea pe care o conferă privirii.

‘Yoga Skin’ sau tenul lucios este un alt trend care predomină în acest sezon. Se poartă pielea foarte lucioasă și curata, cu un touch de rose pe pomeți sau pe buze. Nuanțele nude sunt și ele binevenite în acest caz.

Citeste mai mult aici!

Categorii Lifestyle