Natalie Portman și Lily-Rose Depp joacă împreună în Planetarium

natalie portman

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iar expresia i se potrivește de minune talentatei Lily-Rose Depp, care, după ce a cochetat cu modellingul și a semnat un contract cu Chanel (la fel ca mama sa, Vanessa Paradis), calcă acum pe urmele tatălui său, Johnny Depp. Adolescenta în vârstă de 17 ani va apărea anul acesta pe marile ecrane în primul său rol important, în fantasy-ul Planetarium, regizat de Rebecca Zlotowski.

Lily-Rose va juca în acest film alături de Natalie Portman, pentru care o urmează o perioadă tare, tare aglomerată, judecând după zecile de proiecte pe care le are în plină desfășurare sau promovare – Jackie, o peliculă despre viața Primei Doamne a Americii, Jacqueline Kennedy, We Are All Completely Beside Ourselves, o mini-serie pentru televiziune, Jane Got a Gun, un western despre o femeie care încearcă să își protejeze soțul de o gașcă de criminali, The Heyday of the Insensitive Bastards, Annihilation și, bineînțeles, Planetarium.

Planetarium le are în prim plan pe surorile Barlow, Laura (Natalie Portman) și Kate (Lily-Rose Depp), despre care se crede că au abilitatea de a vorbi cu persoanele care au murit (scenariul vă amintește puțin de Edward Norton în The Illusionist, nu-i așa?). Activitatea lor este remarcată de un producător de film francez, iar întâlnirea cu el le schimbă complet viața. Filmul va avea premiera pe 8 septembrie, la Festivalul de Film de la Veneția, iar ulterior va fi proiectat și la Festivalul de la Toronto.

planetarium

Pe lângă Planetarium, Natalie Portman are în plan mai multe proiecte și se pare că dorește să experimenteze și câteva roluri în spatele camerelor de filmat, mai ales că, de curând, a debutat ca regizor cu A Tale of Love and Darkness, o poveste despre viața în Israel a scriitorului Amos Oz (interpretat de Amir Tessler) și a mamei sale, Fania (Portman). Filmul este inspirat de romanul omonim al lui Amos Oz, iar Natalie Portman a ținut cu orice preț ca adaptarea acestei cărți să rămână în limba ebraică, o limbă pe care actrița o vorbește foarte bine, având în vedere că mama ei este evreică.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle