Natalia Vodianova și trucurile sale de frumusețe

Rusoaicele sunt recunoscute în lumea întreagă pentru frumusețea lor, iar Natalia Vodianova se află în fruntea listei. Iată câteva dintre secretele sale de frumusețe.

Cum frigul este inamicul numărul 1 al rusoaicelor, celebrul fotomodel este extrem de atentă în alegerea cremelor de față și are mereu în casă tot felul de produse pe bază de cătină, mușețel sau gălbenele. Cătina are efect antioxidant și emolient, iar mușețelul este tratamentul perfect împotriva acneei.

Un alt aspect foarte important în rutina de îngrijire a Nataliei este faptul că toamna folosește pudre din alge, spirulină și extract de germeni de grâu. În plus, rusoaica face yoga în fiecare zi și nu uită niciodată să se demachieze înainte de culcare. Nu investește prea mult în produsele de frumusețe, dar produsul pe care și-l alege cu foarte mare atenție este șamponul, pentru regenerarea părului.

În privința makeup-ului, Natalia folosește o bază de machiaj, fond de ten deschis, un creion care îi accentuează ochii albaștri și un ruj aprins, de cele mai multe ori, culoare care contrastează cu tenul deschis.

Natalia Vodianova, desemnată în 2012 una dintre cele mai bogate fotomodele din lume, s-a căsătorit la Paris cu miliardarul francez Antoine Arnault (42 de ani), fiul CEO-ului grupului LVMH – Bernard Arnault, unul dintre cei mai bogați oameni din lume. LVMH este liderul mondial în producerea de bunuri de lux, cu un portofoliu care include branduri precum Fendi, Pucci, Marc Jacobs, Celine, Guerlain, Bulgari, Hublot sau Sephora. Natalia Vodianova, model de origine rusă, născută la Nijni Novgorod și Antoine Arnault au o relație de nouă ani și doi copii – Maxim și Roman Arnault. Natalia a mai fost căsătorită între 2001 și 2011 cu un lord englez, Justin Portman, cu care are trei copii – Neva (14 ani), Lucas (18 ani) și Viktor (13 ani) Portman.

Categorii Lifestyle