Naomi Campbell va fi premiată de Consiliul Designerilor de Modă din America

Anul acesta, pe 4 iunie, Naomi Campbell va fi numită oficial fashion icon de către CFDA. Și pe bună dreptate, deoarece supermodelul a avut un input semnificativ în industrie – de-a lungul anilor, ea a fost muza multor designeri (Azzedine Alaïa, Gianni Versace), a apărut pe copertele a peste 500 de reviste din întreaga lume, e primul model de culoare care a apărut pe copertele Time și Vogue Franța și e o activistă convinsă (în 2005 a fondat Fashion for Relief).

Este cu adevărat o onoare să fiu recunoscută de CFDA cu Fashion Icon Award în acest an”, a declarat Campbell pentru cfda.com. „Fiind din Londra, stilul meu personal a fost întotdeauna influențat în mod deosebit de dinamica mereu în schimbare a culturii străzii și a scenei muzicale. Am crescut în această industrie și sunt recunoscătoare designerilor de modă americani care m-au susținut și m-au sărbătorit de-a lungul carierei mele“.

Acest premiu o aduce pe Campbell alături de Beyonce, David Bowie, Riganna, Johnny Depp, Kate Moss, Iman ș.a., care au primit deja Fasion Icon Awards din partea CFDA.

Vezi aici lista completă a premiaților.

Foto: hepta.ro