Naomi Campbell, însărcinată?

naomi campbell

Zilele acestea, fanii lui Naomi Campbell au împânzit Internetul cu întrebări legate de o posibilă sarcină. Ce i-a stârnit? O fotografie postată de Skepta, bărbatul despre care se zvonește de foarte multă vreme că i-ar fi iubit.

Skepta a postat o fotografie a unei ecografii cu ultrasunete pe care se poate citi „Baby Adenuga“, numele său real fiind Joseph Junior Adenuga. Moment în care foarte mulți fani, inclusiv câțiva dintre prietenii lui faimoși, precum Drake sau Lil Yachty, le-au transmis mesaje pentru a-i felicita.

🌹

A post shared by Skepta (@skeptagram) on

Deși nu au recunoscut public că sunt împreună Naomi Campbell și Skepta au apărut pe coperta GQ în aprilie, iar rapperul a postat în trecut imagini cu el și Naomi împreună pe pagina sa de Twitter.

Supermodelul în vârstă de 48 de ani nu a confirmat zvonurile legate de posibila sarcină, cu toate acestea, a postat ieri o fotografie cu ea în costum de baie în care se vede cât se poate de clar că nu este însărcinată. Nu se știe însă dacă fotografia a fost făcută recent sau e mai veche.

HAPPY 1st Of AUGUST MY LOVES ♥️🖤🙏🏾📸 @vincent_darre

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Foto: Instagram, hepta.ro

Categorii Lifestyle