Naomi Campbell, dată în judecată de fostul ei iubit, un miliardar rus

naomi campbell

Naomi Campbell va trebui să dea socoteală în fața justitiției după ce fostul ei iubit, miliardarul rus Vladislav Doronin, a dat-o în judecată pentru că modelul și-ar fi însușit bunuri de-ale acestuia în valoare de trei milioane de dolari.

Naomi Campbell este bună de plată după ce fostul ei iubit, miliardarul rus Vladislav Doronin s-a adresat justiției pentru a primi despăgubiri de câteva milioane de dolari, care ar acoperi bunurile însușite fără drept de modelul englez. Naomi Campbell (50) și Vladislav Doronin (57 de ani) au avut o relație de cinci ani, între 2008 și 2013.

naomi campbell vladislav doronin

Naomi Campbell și Vladislav Doronin 

Doronin are o avere de un miliard de dolari și pretinde că Naomi a împrumutat bani pe care nu i-a mai returnat și că și-a însușit proprietăți în valoare de trei milioane de dolari, iar acesta s-a adresat unui tribunal britanic pentru a-și recupera ”paguba”. Potrivit estimărilor, Naomi Campbell ar avea o avere de 80 de milioane de dolari.

Vladislav Doronin este un magnat imobiliar rus, deloc străin de lumea celebrităților – unul dintre prietenii săi apropiați este actorul Leonardo DiCaprio, iar printre iubitele lui se află numai supermodele de talie internațională.

Doronin are o avere impresionantă, din care fac parte un iaht – Lady in Blue, un avion privat, o casă avangardistă în Moscova, un apartament într-un cartier exclusivist londonez, o casă de vacanță în Ibiza și una pe insula Clepatrei din Turcia. În timpul relației cu Naomi Campbell, pe care a a cunoscut-o la Festivalul de Film de la Cannes în 2008, miliardarul a răsfățat-o cu o mulțime de cadouri scumpe, de la seri romantice la hotelul Ritz din Moscova, unde o cameră costă aproximativ 13000 de dolari pe noapte, și până la haine scumpe de designer (cum ar fi o rochie Zac Posen, cumpărată la o licitație pentru 26 000 de lire sterline). În timpul relației lor, au circulat zvonuri conform cărora Doronin și Campbell ar fi avut planuri de căsătorie, chiar dacă miliardarul nu era divorțat de soția lui, Ekaterina, de care se separase în 1998.

naomi campbell

Naomi Campbell nu are o reputație foarte bună în ceea ce privește relațiile sentimentale sau pe cele de afaceri și mereu au circulat zvonuri, confirmate de fiecare dată, de altfel, despre comportamentul ei sălbatic.

În 1993, a fost concediată de Elite Model Management ca urmare a comportamentului ei abuziv față de clienți și de echipă. A fost acuzată de atac asupra intergrității fizice de 11 ori, între 1998 și 2009 și a fost condamnată de patru ori pentru abuz asupra fostelor ei menajere și asistente, asupra unor polițiști de la Aeroportul Heathrow și asupra unui fotograf. Modelul a fost nevoit să plătească despăgubiri pentru toate acuzațiile, să urmeze cursuri de terapie și să efectueze ore în folosul comunității. Ca rezultat al comportamentului ei de neacceptat, lui Naomi Campbell i s-a interzis pe viață zborul cu compania British Airways.

Cel mai recent, supermodelul britanic ar fi încheiat relația amoroasă începută în 2018 cu rapperul Skepta (al cărui nume a fost legat recent și de cel al lui Adele), iar acesta a oferit indicii că povestea lor nu s-ar fi terminat în cei mai buni termeni. Într-un interviu acordat publicației Times Weekend, Naomi Campbell a declarat că a rămas în relații bune cu toți foștii ei iubiți, mai puțin cu ultimul. ”Orice ar spune despre mine, eu am rămas în relații bune cu ei, cu excepția ultimului, dar o doamnă nu dă detalii din viața ei intimă”, a adăugat modelul.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle