Must read în luna decembrie: „Despre curajul de a ne lăsa văzuți”, de Dragoș Bucurenci

dragos-bucurenci

Pe Dragoș Bucurenci îl urmărim la TV, îl ascultăm la evenimentele la care este speaker, îl citim pe www.bucurenci.ro și, în această lună, îi descoperim poveștile în noul său volum: Despre curajul de a ne lăsa văzuți (editura Curtea Veche). După ce a debutat la începutul anilor 2000 cu un roman de ficțiune, RealK, cu o carte inspirată din propriile experiențe.

Toate întâmplările ne sunt povestite pe un ton cald și intim, luând uneori forma unor confesiuni prin care Dragoș ne îndeamnă să avem curajul de a ne lăsa văzuți așa cum suntem. Volumul este alcătuit din articolele pe care le-a publicat în Dilema Veche, Elle, Esquire, Photo, The One și pe blogul său, bucurenci.ro. Preia și unele dintre conferințele sale susținute la TEDx Cluj și TEDx Eroilor, ceea ce face ca această carte să fie, simultan, un volum de publicistică, de eseistică și de literatură dedicată dezvoltării personale. Fără îndoială, Despre curajul de a ne lăsa văzuți va răspunde curiozității de a vedea cine este Dragoș Bucurenci, cel din spatele imaginii publice pe care și-a creat-o cu proiectele, emisiunile și cursurile pe care le ține.

dragos-bucurenci

Lansarea cărții va avea loc joi, 8 decembrie, la ora 19:00, la librăria Cărturești Carusel, și va fi urmată de o sesiune de autografe.

Foto: Curtea Veche

Categorii Lifestyle