Must read: bestsellerul „O fată în bucăţi”, de Kathleen Glasgow, a apărut şi în România

O poveste dură despre suferinţă, dezechilibru, empatie, încercările şi provocările adolescenţei, O fată în bucăţi, romanul semnat de Kathleen Glasgow, este o carte în care te poţi regăsi la orice vârstă.

Charlotte Davis este făcută bucăţi. La doar 17 ani, a pierdut mai mult decât au pierdut alţii în toată viaţă lor, dar a învăţat să uite. Cioburile dintr-un borcan spart fac tăieturi adânci, iar durerea fizică anihilează suferinţă sufletească până când nu mai rămâne decât linişte. Nu trebuie să se mai gândească nici la tatăl ei, nici la râul în care a pierit acesta. Nu mai este nevoie să-şi amintească de prietena ei, care a dispărut pentru totdeauna. Nu-i mai vine în minte mama ei, care nu mai are ce să-i ofere. Cu fiecare cicatrice nouă, inima lui Charlie devine tot mai puternică, dar doare în continuare. Doare îndeajuns de tare cât să nu-i mai pese de nimic, ceea ce este necesar câteodată, ca să poţi ieşi din întuneric.

Volumul O fată în bucăţi a apărut şi în România, iar cu ocazia lansării sale, A List Magazine şi editura Storia Books te invită la o discuţie despre dependenţă, automutilare şi consum de substanţe interzise în rândul adolescenţilor. Evenimentul va avea loc pe 29 mai, ora 13:30, în sala de festivităţi a Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti.

Despre carte vor povesti:

–          Andreea Esca
–          Adriana Muraru, Storia Books
–          Diana Stănculeanu, psiholog Salvaţi Copiii
–          Irina Stoica, booktuber
–          Daniel Afloarei, booktuber

Ne vedem la lansare?

Categorii Lifestyle