Music News: piese, albume noi și clipuri pe care o să le iubești și tu

albume noi

Cum sună cel mai nou album semnat Justin Timberlake? Care sunt artiștii cu care au colaborat rapperii de la Migos? Cu cine se pregătește Jennifer Lopez să lanseze o nouă piesă? Aflăm răspunsurile în rândurile ce urmează.

Albume noi

Justin Timberlake, Man of the Woods

Era și timpul! După o pauză de mai bine de cinci ani, Justin Timberlake lansează un nou album, Man of the Woods, care include 16 melodii și promite deja să fie unul dintre cele mai bune discuri ale noului. Pentru Man of the World, artistul a lucrat cu bunul său prieten, Timbaland, despre care spunea într-un interviu pentru Rolling Stone că îi este ca un frate, dar și cu producători ca J-Roc, Eric Hudson și Rob Knox. Primul single de pe noul album este Filthy, un electro-funk care sună foarte interesant, însă cea mai tare piesă, dacă ne întrebați pe noi, este Say Something, un featuring cu Chris Stapleton, care a apărut de curând și se menține bine în #trending pe YouTube. Dar acesta nu este singurul succes de care s-a bucurat Timberlake la început de 2018. Artistul a susținut un concert de zile mari în cadrul finalei Super Bowl de pe 4 februarie, cea mai urmărită competiție din toată America. Și oare putem spera la un turneu mondial, cu o scurtă oprire în România?

Camila Cabello, Camila

Artista de origine cubaneză Camila Cabello s-a despărțit de trupa sa, Fifth Harmony, un girl group format în cadrul X Factor, și a luat cu asalt topurile muzicale internaționale! După succesul unor hituri precum Havana și Crying in the Club, a hotărât să se pună și mai tare pe treabă și a lansat albumul de debut, care îi poartă numele. Discul este un mix de piese latino, raggaeton, hip hop și R&B și a fost foarte bine primit de critici.

Børns, Blue Madonna

Børns ne-a cucerit iremediabil în 2016, când a venit la București, la Summer Well Festival. Și cam de-atunci a rămas o prezență constantă în playlistul nostru eclectic. Începutul de an l-a prins pe Børns în plin proces de pregătire a noului disc, Blue Madonna, cel de-al doilea din cariera sa. Albumul include 12 piese, inclusiv un duet, God Save Our Young Blood, cu minunata Lana Del Rey. Noi spunem că vocile lor se completează excelent, voi?

Fall Out Boy, Mania

Sunt trupe care pur și simplu nu se lasă, iar Fall Out Boy este unul dintre cele mai bune exemple în acest sens. La aproape trei ani de la apariția discului American Beauty/American Psycho, băieții revin cu un nou album, Mania, și multă, multă energie. Într-un interviu acordat celor de la Rolling Stone, solistul Pete Wentz a dezvăluit filosofia din spatele noului lor material muzical, pe care l-a descris drept „a hard restart”. Primul lor single, Young and Menace, sună foarte bine, iar din punct de vedere vizual, clipul arată extrem de interesant.

Migos, Culture II

Nu putem spune că un playlist este cu adevărat reușit dacă nu avem și nebunia celor de la Migos, nu? Quavo, Takeoff și Offset cu cel de-al treilea album, Culture II, un disc tare, tare generos, ce include nu mai puțin de 24 de piese și colaborări cu artiști precum 21 Savage, Drake, Gucci Mane, Travis Scott, Ty Dolla Sign, Cardi B, Nicki Minaj, Post Malone sau 2 Chainz. Vă lăsăm mai jos una dintre melodiile care ne-au plăcut nouă cel mai mult și… așteptăm și feedback-ul vostru!

Franz Ferdinand, Always Ascending

Așteptam acest album încă de vara trecută, când rockerii de la Franz Ferdinand au făcut un super show la Electric Castle. Și nu știm voi ce credeți, dar nouă ni se pare foarte cool. O să vă lăsăm doar o mostră mai jos.

Fast Forward

  • Ce se întâmplă când se întâlnesc două artiste mega-awesome din Bronx, New York? Ei bine, pun la cale un featuring care, în mod sigur, va cuceri toate topurile muzicale. Jennifer Lopez și Cardi B, căci despre ele este vorba, au confirmat că au făcut împreună o piesă care se numește Dinero. Stăm cu ochii pe canalele lor de YouTube, încă nu au anunțat data oficială a lansării noului single, dar ne așteptăm să ajungă pe Internet din clipă în clipă!
  • Au rămas câteva zile până la premiera Fifty Shades Freed, ceea ce înseamnă că mai este puțin până când vom asculta toate acele piese cool incluse, de regulă, pe coloana sonoră a peliculelor din această serie. Deocamdată avem doar câteva nume confirmate: Rita Ora și Liam Payne cu For You, Dua Lipa, Hailee Steinfeld, Julia Michaels, care tocmai a lansat piesa Heaven.

  • The Weeknd și Kendrick Lamar au pus la bătaie Pray For Me, cel mai nou single de pe Black Panther The Album – albumul muzical oficial dedicat celui mai nou film Marvel, Black Panther.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle