MTV EMA 2017 – Cele mai bune look-uri de beauty

Care au fost cele mai bune look-uri de beauty de pe covorul roșu în cadrul premiilor MTV EMA din acest an? Ce au avut ele în comun? Care au fost elementele principale și produsele de make-up cheie folosite de make-up artiștii celebrităților?

În cadrul premiilor MTV EMA din acest an s-a mers pe o linie destul de simplă, fie că vorbim despre clasicele buze roșii, smokey eyes sau o linie simplă de eyeliner completată de niște gene voluminoase, elementele principale nu au ieșit prea mult din tipare. Se poate observa o reîntoarcere la feminitate și frumusețe simplă, care avantajează trăsăturile.

Demi Lovato a ales să poarte un smokey eye în nuanțe de Burgundy completat de niște buze extra-nude, aproape șterse. Un statement look care va funcționa întotdeauna pe covorul roșu. Recomandările #AList sunt:

Paleta de farduri ANASTASIA BEVERLY HILLS Modern Renaissance, ideală pentru realizarea unui machiaj în nuanțe calde de caramel sau cranberry. Disponibilă în saloanele Anastasia Beverly Hills.

Fondul de ten MAKE UP FOR EVER Mat Velvet aplicat într-un strat subțire atât pe ten cât și pe buze pentru estomparea nuanței naturale. Disponibil în magazinele Sephora.

Blush bronzant TOO FACED Sweetheart Blush în nuanța ,,Peach Beach”. TOO FACED Better than sex mascara, pentru gene dese și voluminoase. KAT VON D Liquit Lipstick în nuanța ,,Noble” tapotat cu degetele peste stratul subțire de fond de ten pentru un nude perfect. Toate produsele sunt disponibile în Sephora.

Maya Jama a ales să poarte Cat Eyes combinat cu buze glossy și o piele luminoasă. Un look statement și din ce în ce mai prezent în sfera de beauty, pe bună dreptate! Acest look îți luminează trăsăturile și oferă acel aer de prospețime care poate fi sufocat uneori de machiajul prea puternic. Recomandările #AList sunt:

O bază luminoasă, BECCA Shimmering Skin Perfector, care poate fi folosită și ca iluminator lichid pe vârful pomeților. TOO FACED Chocolate Soleil Bronzer, ideal pentru a crea umbre naturale, dar și pentru a oferi acel aspect de ,,Abia am venit de la plajă!”. Produsele sunt disponibile în magazinele Sephora.

Pentru a contura privirea, realizează o linie subțire de tuș deasupra genelor extinsă ușor în exterior. MELKIOR Liquid Eyeliner are o pensulă extrem de precisă care te va ajuta să obții un cat eye perfect, negru intens cu un finish mat. Pentru a contura natural sprâncenele, umple spațiile goale cu Corectorul de la MELKIOR. Le găsești în magazinele Melkior.

Adaugă Lip Gloss FENTY BEAUTY Gloss Bomb pe buze pentru strălucire intensă și efect de sticlă și ești gata!

Pixie Lott a optat pentru un look clasic cu buze roșii, ten fresh, gene rimelate și sprancene îngrijite. Este simplu să obții un aspect similar cu produse pe care, probabil, le ai deja acasă, în portfard. Recomandările #AList sunt:

Fondul de ten Fluid Foundation de la MELKIOR, un fond de ten care se aplică ușor, nu încarcă tenul și corectează micile imperfecțiuni lăsând un aspect proaspăt. Disponibil în magazinele Melkior.

Produsele pentru conturarea sprâncenelor de la ANASTASIA BEVERLY HILLS, Brow Wiz pentru conturarea discretă și umplerea spațiilor goale și Clear Brow Gel pentru fixarea firelor de păr pe tot parcursul zilei. Disponibile în saloanele Anastasia Beverly Hills.

Rimelul MAYBELLINE Lash Sensational care oferă un efect de evantai perfect genelor. Disponibil la Kendra.

Rujul semi-mat LANCOME Matte Shaker în nuanța ,,Red’y in 5”, disponibil în magazinele Sephora.

Foto: zimbio.com