Motivul pentru care Justin Bieber și Hailey Baldwin au amânat cununia religioasă

Justin Bieber hailey baldwin

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit în septembrie anul trecut, iar în septembrie s-au căsătorit în secret în New York, dar încă nu au celebrat momentul alături de apropiați și nici nu au avut parte de cununia religioasă. 

Conform E! News, cei doi colaborează deja cu un wedding planner și, inițial, stabiliseră data pentru cunia religioasă și pentru petrecere luna aceasta, însă planurile le-au fost date peste cap. Iar motivul pare să fie unul comun, cu care se confruntă orice cuplu – detaliile de organizare. 

Cei doi au un wedding planner și sperau ca în ianuarie să se întâmple marele eveniment. De-abia așteaptă să sărbătorească alături de familie și prieteni și să dea o petrecere pe cinste. Dar deja suntem în ianuarie și ei încă stabilesc detaliile pentru eveniment“, a declarat o sursă pentru E! News. „S-au gândit la mai multe variante cu privire la locul undeva va avea loc petrecerea și s-au întălnit de căteva ori cu pastorul lor pentru a vorbi despre ceremonia religioasă.“ Așadar, se pare că va mai dura un pic până când cei doi vor avea parte de nunta mult așteptată, iar data când se va întâmpla e încă… în așteptare.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle