Motivul pentru care Prințul Harry și Ducesa Meghan nu mai urmăresc pe nimeni pe Instagram

meghan markle si printul harry

Ducii de Sussex, respectiv Prințul Harry și Ducesa Meghan, nu mai urmăresc pe nimeni pe Instagram. Motivul este însă unul cât se poate de nobil.

Ducii de Sussex au 9,2 milioane de urmăritori pe Instagram, însă Prințul Harry și Ducesa Meghan nu urmăresc pe nimeni. Asta pentru că, în fiecare lună, cei doi decid să urmărească (follow) conturi noi ce aparțin unor diverse organizații caritabile. Scopul celor doi este acela de a evidenția noi cauze.

Ducii de Sussex Instagram
Ducii de Sussex Instagram

În plus, înainte de a da follow altor conturi pe Instagram, Ducii de Sussex au cerut ajutorul urmăritorilor contului lor.

“În fiecare lună, Ducii de Sussex urmăresc diverse organizații caritabile pentru a promova noi cauze”, au scris ducii pe Instagram. “Pentru luna august avem nevoie de ajutorul vostru. Vrem să știm cine este puterea voastră de schimbare… În fiecare lună, schimbăm conturile pe care le urmărim pentru a evidenția cauze diverse, oameni sau organizații ce fac lucruri minunate pentru comunitățile din întreaga lume. Pe parcursul următoarelor zile te rugăm să ne trimiți sugestiile tale în secțiunea de comentarii; fie că este vorba despre cineva care te inspiră, o organizație ce face o muncă extraordinară, un cont ce te motivează să faci lucruri bune și mărețe.” au mai scris Prințul Harry și Ducesa Meghan pe contul lor comun de Instagram.

Așadar, acesta este motivul pentru care Ducii de Sussex nu mai urmăresc pe nimeni pe Instagram. Aceștia vor alege luni 15 conturi de Instagram pe care le vor urmări toată luna august.

Citește și: Meghan Markle va lansa o colecție de haine în scopuri caritabile

Între timp, am aflat că Meghan Markle a preluat o nouă responsabilitate. Ducesa de Sussex a devenit guest editor al revistei Vogue din Marea Britanie, ediția din septembrie.

Editorul șef al Vogue Marea Britanie, Edward Enninful, a declarat că Meghan Markle este prima personalitate ce va avea rolul de guest editor în cadrul ediției din septembrie a celebrei reviste. Citește mai multe despre acest subiect AICI.

Citește și: Refugiul secret de vacanță al Ducilor de Cambridge

Foto: captură foto Instagram