Moschino + Sephora lansează o nouă colecție de make-up desprinsă din desene animate

Moschino este un brand cunoscut pentru modul jucăuș și distractiv în care transformă moda – de la rochii Spongebob și o întreagă colecție cu tematică Barbie, la o geantă în forma celebrei cutii de Happy Meal de la McDonald’s. Cu toate astea, niciodată nu a transformat vreun design într-o colecție de make-up… până acum!

Potrivit Elle Canada, Moschino a colaborat recent cu Sephora pentru a produce o colecție de produse în formă de ursuleț de pluș, într-o ediție limitată de 7 piese. „Când m-am gândit la această colaborare, am vrut să surprind iconografia Moschino și nimic nu era mai perfect decât un ambasador să facă asta, adică ursulețul nostru de pluș Teddy”,  a declarat Jeremy Scott, directorul creativ al brandului, într-un comunicat de presă.

Lucrul cel mai tare este faptul că toate produsele se încadrează undeva până în prețul de 70 de dolari – o diferență uriașă în comparație cu colecția de îmbrăcăminte Barbie pe care am menționat-o la început. Sincer, abia aștept să văd colecția și în magazinele Sephora din România (lansarea oficială este undeva în luna august), dar până una alta, hai să admirăm împreună câteva din produsele de make-up care cu siguranță vor face senzație sezonul acesta.

Highlighter- Blush în două nuanțe

Moschino + Sephora Collection Bear Highlighter, $28

Paletă de farduri în 21 de nuanțe 

Potrivit Elle Canada, această paletă cu 21 de nuanțe este chiar de dimensiunea unui ursuleț de pluș real!

Moschino + Sephora Collection Bear Eyeshadow Palette, $60

Luciu de buze – accesoriu sub formă unui lănțișor de aur

Desigur în toată această colecție trebuie să existe un element de fashion. Acest lănțișor de aur de 24 de carate vine împreună cu 6 nuanțe delicioase de luciu de buze.

Moschino + Sephora Collection Bear Lip Gloss Chain, $40

Shopping bag sau paletă de farduri?

Amândouă! Abia aștept să folosesc această geantă de cumpărături umplută cu nuanțele mele favourite de fard pentru ochi. Hai că nu mai e așa mult până în august.

Moschino +  Sephora Collection Shopping Bag Mini Palette, $23

Set de pensule Teddy Bear

Imaginează-ți cât de tare poate fi întregul proces de make-up folosind aceste pensule cu capăt de ursuleț, desprinse din desenele animate. How cuteeee!

Moschino + Sephora Collection Bear Brush Set, $68

Foto: Elle Canada

Citește și:

Instagram Beauty Trends: 7 look-uri HOT pe care trebuie să le încerci vara asta