Monica Bellucci, în cel mai nou pictorial

Monica Bellucci este într-o formă de invidiat și asta se vede în cea mai nouă campanie Dolce & Gabbana. Actrița de origine italiană a fost protagonista unei ședinte foto realizate la Lacul Como și în care promovează colecția de genți a brandului pentru sezonul următor.

Chiar dacă are o vârstă, actrița spune că abia la 50 de ani a înțeles ce este, cu adevărat, frumusețea. Bellucci a dezvăluit și câteva dintre secretele stilului său de viață. Își începe fiecare zi cu un duș rece pentru imunitate și pentru circulația sângelui. “Îmi încep fiecare zi cu un duș mai mult rece, răcoritor, apoi mă spăl pe față, folosesc o cremă hidratantă ușoară, puțină mascara și niște lipgloss.”, declara actrița într-un interviu.

Mai mult, Monica mănâncă sănătos, dieta ei fiind compusă preponderent din fructe și legume proaspete.

FOTO: Hepta

Pentru a-și menține frumusețea, Monica Bellucci doarme 12-14 ore, iar înainte de somn bea ceai de romaniță sau un pahar cu lapte.

Fiica cea mare îi moștenește frumusețea

Deva Cassel, fiica cea mare a actriţei Monica Bellucci şi a lui Vincent Cassel, a moștenit trăsăturile părinților săi și are deja mii de fani. Recent, tânăra a atras atenţia aceluiași brand de modă cu care a semnat deja un contract important. Se pare că tânăra îi calcă pe urme mamei sale, dacă amintim faptul că Monica a început modelingul la 16 ani, când participa la Liceo classico.

Categorii Lifestyle