Monica Bârlădeanu la LOVE IS FUN: „Îmi amintesc foarte clar momentul în care mi-am dorit să am doi părinți, dar să nu îi știu în aceeași cameră.”

Cum resimte un adolescent divorțul părinților săi? Aceasta a fost tema emisiunii LOVE IS FUN din seara trecută.

Monica Bârlădeanu a fost invitata lui Dr. Gáspár György și a lui Bogdan Nicolai, și și-a împărtășit propria experiență în acest sens.

Părinții Monicăi s-au despărțit când ea avea 12 ani, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra tuturor relațiilor sale ulterioare.

Aleg prin spirit de compensare acum”, spune Monica, referindu-se la maniera în care își selectează relațiile ca adult, influențată fiind de experiența din copilărie.

Relația părinților mei a fost una turbulentă. Am înregistrat acut tensiunile dintre ei. Și pentru că ei erau foarte ocupați cu acest conflict, eu mă simțeam singură.”

Îmi amintesc foarte clar momentul în care mi-am dorit să am doi părinți, dar să nu îi știu în aceeași cameră”

Monica a dezvăluit cum a analizat ulterior, ca adult, situația prin care a trecut în copilărie: Nu știu dacă m-am văzut cu cinci oameni în șase luni de zile. Nu făceam decât asta, atunci mi-am dezvoltat și propriul business. Acest lucru cu mâinile e o formă de meditație care am observat că mă ajută.”

Întrebată ce sfat ar oferi adolescenților care se află în situația în care părinții divorțează, Monica a răspuns: Nu poți da sfaturi, poți doar să îți expui propria experiență. Acești adolescenți vor fi, însă, cei ce vor înțelege cel mai bine mai târziu care sunt beneficiile unei separări atunci când o relație nu mai functioneaza”.

A urmat runda de întrebări fulger, în care Monica a răspuns candid la întrebările lui Bogdan și ale lui Gáspár:

– Ai avut vreodată orgasm multiplu?
– Ce părere ai despre sexul oral? Preferi să îl oferi sau să îl primești?
– Care a fost cea mai lungă perioadă de timp în care nu ai făcut sex?
– Te-ai masturbat vreodată în prezența partenerului tău?

Urmărind clipul de mai sus poți afla răspunsurile Monicăi.

Categorii Video