Monica Bârlădeanu, ambasadorul colecției de machiaj Avon LUXE

Finalul lunii iulie aduce noutăți din lumea frumuseții. Monica Bârlădeanu devine imaginea uneia dintre cele mai iubite colecții de machiaj Avon: LUXE, ducând astfel într-o nouă etapă colaborarea începută anul acesta.

Adesea aclamată și recunoscută de numeroase publicații drept una dintre cele mai frumoase și influente femei din România, Monica are deja la activ nu mai puțin de 24 de proiecte cinema sau TV în calitate de actriță, dar și 2 show-uri de succes pe care le-a condus din postura de prezentator TV.

O adevărată pasionată de beauty, ea s-a alăturat la începutul acestui an echipei Avon ca ambasador al gamei de îngrijire a pielii ANEW. Astăzi, Monica face pasul spre lumea culorilor și este din nou prezentă pe coperta Broșurii Avon, de data aceasta pentru a spune povestea colecției LUXE.

„Am fost dintotdeauna pasionată de îngrijire, iar prin Avon am făcut cunoștință cu un întreg univers al frumuseții care a răspuns la multe întrebări și nevoi ale pielii mele prin soluțiile inovative pe care le propun. Pasul în lumea culorilor și texturilor Luxe completează colaborarea noastră exact așa cum îngriirea și machiajul fac cea mai bună pereche în ritualul zilnic al fiecărei femei”, spune Monica Bârlădeanu.

Colecția premium din portofoliul Avon oferă o gamă de machiaj completă, formată din 12 produse cu formule ce conțin ingrediente prețioase.

Întreaga colecție de machiaj LUXE este disponibilă în Broșura AVON și pe avon.ro.

Categorii Lifestyle