Monica Bârlădeanu: 5 oameni care mi-au marcat viața

Pentru că luna aceasta (martie 2021), A List Magazine sărbătorește 5 ani de la lansarea site-ului www.alistmagazine.ro (urmat după nici un an de prima ediție print a revistei A List Magazine), un moment care ne-a schimbat nouă viața (și, sperăm, și cititorilor noștri) ne-am gândit să aflăm de la vedete, designeri, celebrități și oameni dragi nou care au fost persoanele care le-au influențat lor viața. Așadar, am întrebat-o pe Monica Bârlădeanu care au fost cei 5 oameni care i-au schimbat ei viața.

Mama– primul meu educator și acasă și la grădiniță.  O femeie frumoasa și elegantă care a știut mereu să conducă cu o mână sigură fie că era vorba de cei 30 de copii de la grădiniță sau de cei 3 de acasă.

Ivana Chubbuck – profesoara mea de actorie din Los Angeles, omul care m-a învățat meserie, dar înainte de toate, m-a învățat să mă întorc și să mă uit spre mine. Așa am ajuns să admit și accept că sunt imperfectă și să înțeleg și că asta e o veste bună. 🙂

Esther Perel– care mi-a influențat fundamental felul în care  înțeleg astăzi să mă comunic eu pe mine în cuplu. A făcut asta prin câteva cărți absolut fabuloase, începând cu Inteligența Erotică, Regândirea infidelității.

Duhovnicul personal – care a schimbat complet felul în care și eu îi iubesc la rândul meu, pe alții.

Anca Todirica– prietena mea de la Iasi. Ea a activat în mine dorința unui drum spiritual mult mai profund, într-o zonă dincolo de tradiție, superstiție și creștinism de duminică.

Credit photo: Roxana Paraschivoiu

CITESTI SI:

Ilona Brezoianu: 5 persoane care mi-au marcat viața

Andreea Raicu: 5 oameni care mi-au marcat viața 

Andreea Esca: 5 oameni care mi-au marcat viața

Categorii Lifestyle