Momente inedite și controversate de la Globurile de Aur 2021. Cele mai elegante apariții

globurile de aur 2021

Cea de-a 78-a ediție a Globurilor de Aur a avut loc duminică seara, iar ceremonia s-a derulat atât fizic cât și online; prezentatoarele Amy Poehler și Tina Fey au fost detașate în două locuri diferite, pe cele două coaste ale Americii, la Los Angeles și la New York.

Ceremonia a fost una presărată cu momente hilare sau pline de tensiune și îngreunată de probleme tehnice inevitabile. Vedetele nu au renunțat la glamour nici la această ediție istorică, afectată și reconfigurată din cauza pandemiei și, chiar dacă nu au mai putut defila în voie pe covorul roșu ca altă dată (doar un număr limitat de vedete au fost invitate să ia parte în persoană la ceremonia de la Dolby Theatre din Los Angeles), au pozat în ținutele de seară de acasă, de pe canapea, unde au organizat minipetreceri cu ocazia decernării Glorburilor de Aur, alături de familie și de prieteni.

tina fey amy poehler
Tina Fey și Amy Poehler

nicole kidman

nicole kidman
Nicole Kidman, într-o rochie Louis Vuitton

Unul dintre subiectele sensibile adese în discuție la cea dea 78-a ediție a Globurilor de Aur, acordate de Asociația Presei Străine la Hollywood, a fost lipsa membrilor de culoare din organizație.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Daniel Kaluuya, câștigătorul premiului pentru Cel mai bun actor în rol secundar (Judas and the Black Messiah) a întâmpinat dificultăți cu transmisia online în timp ce susținea discursul de acceptare al premiului de acasă.

View this post on Instagram

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)


Anya Taylor-Joy, câștigătoare pentru Cea mai bună actriță dintr-o miniserie pentru televiziune (Queen’s Gambit)

Jane Fonda, recompensată cu premiul onorific Cecil B DeMille a susținut un discurs emoționant, plin de profunzime, în care a făcut referire la inclusivitate și la diversitate.

jane fonda

Unul dintre premiații de duminică seara a câștigat trofeul postum: este vorba despre acrorul Chadwick Boseman, decedat în august 2020. Acesta a câștigat pentru rolul din Ma Rainey’s Black Bottom, iar trofeul pentru Cel mai bun actor într-o dramă a fost primit de soția lui.

Nicole Kidman, nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-o miniserie de televiziune (The Undoing), a apărut în transmisiune directă de acasă, de unde a urmărit ceremonia îmbrăcată în haine de gală alături de soțul ei, cântărețul country Keith Urban, și de cele două fiice ale lor, Sunday Rose și Faith Margret, în vârstă de 12, respectiv 10 ani. Aceasta este una dintre rarele apariții ale actriței alături de copiii ei.

Printre vedetele și titlurile care NU au fost luate în considerare anul acesta la Globurile de Aur se numără cel mai urmărit serial de pe Netflix de până acum, Bridgerton, și Meryl Streep, care a avut anul acesta două filme eligibile- The Prom și Let them All Talk. În schimb, Rosamund Pike, al cărei film I Care a Lot, cărui difuzare de-abia a început pe canalele de streaming, a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță într-o comedie.

View this post on Instagram

A post shared by Rosamund Pike (@mspike)

Unul dintre cele mai savurate momente a fost scketch-ul susținut pe scenă de actorii Kenan Thompson și Maya Rudolph— care au facut o parodie inspirată de un premiu fictiv, pentru Least Original Song.

Kate Hudson, nominalizată pentru rolul său din Music, și-a atras furia telespectatorilor după ce a intrat în transmisiune directă de acasă, unde organizase o minipetrecere alături de mai mulți prieteni și de membri ai familiei, încălcând astfel, în ochii privitorilor, normele de distanțare socială.

Cu bune și cu rele, cea de-a 78-a ediție a Globurilor de Aur a fost dusă la bun sfârșit și nu putem scăpa din vedere nici cele mai elegante apariții de la acestă gală, chiar dacă vedetele n-au mai avut toate parte de defilări în persoană pe covorul roșu. Celebritățile au vrut să arăte că pandemia nu le-a știrbit gustul pentru frumos și, într-un efort de a susține moda haute-couture și designerii, acestea s-au îmbrăcat în ținute de gală și s-au fotografiat în ipostaze pline de strălucire, în ciuda pandemiei care a schimbat regulile jocului.

Iată câteva dintre cele mai admirate apariții de la Globurile de Aur:

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Sarah Paulson, într-o rochie Prada
cynthia erivo
Cynthia Erivo
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Angela Basset
Angela Basset

Foto: Hepta, Instagram, NBC

Categorii Lifestyle