5 moduri neobișnuite de a folosi un ruj

Cine zice că trebuie să ai în trusa 100 de produse pentru machiajul de zi cu zi? Dacă tot am vorbit de curând despre ce rujuri în nuanțe bold trebuie să încerci în această primăvară, iată 5 moduri ingenioase de a folosi un ruj!

Iluminator

Sună ciudat, nu-i așa?  Se întâmplă să ai în trusa de makeup cel puțin un ruj satinat, a cărui opacitate nu te-a dat niciodată pe spate și te gândești că ocupă spațiu degeaba? Poate că l-ai purtat prea mult timp, poate că ai uitat de el, însă nu îl arunca! În funcție de nuanța acestuia, îl poți folosi cu succes ca iluminator. Eu știu sigur că am un ruj de la MAC în nuanța Frost pe care îl folosesc ca iluminator, câteodată.

De la ruj la gloss in no time

În 2018 glossul a revenit în tendințe și este din ce în ce mai prezent în zona de beauty. Dacă ai un ruj a cărui nuanță îți place la nebunie, însă nu e suficient de glossy, iată ce poți face: adaugă puțin ulei de cocos pe vârful lui, apoi aplică-l direct pe buze. Poți folosi și vaselină pentru același efect.

Folosește-l ca bază pentru farduri

Rujul cremos poate fi o bază inedită pentru farduri și sunt sigură că nu te-ai gândit la ideea asta până acum. Make-up artiștii deja folosesc acest truc și se declară mulțumiți de rezultate.

Blush? Yes, please!

În tendințe este și fardul de obraz cremos, care oferă un aspect foarte natural machiajului. Încă nu ai avut timp să cauți un produs de genul ăsta? Nu-i nimic, poți folosi un ruj în nuanțe de roz pal, peachy sau nude pentru a-ți pune în evidență pomeții. Bonus, poți asorta aceeași nuanță și pe buze 🙂 Matchy matchy!

Send nudes

Mi-am petrecut foarte mult timp căutând nuanța perfectă de ruj nude. Așa am ajuns să am în colecție mai multe rujuri decât aș putea folosi vreodată: de la nude foarte deschis, la tonuri de peachy, roz pal sau maro nude. Însă, știai că poți folosi rujul pentru conturarea tenului? Da, ai citit bine! Alege un ruj într-o nuanță rece de maro și aplică-l în zonele unde ai folosi în mod normal produsele cremoase de contouring. Te poți ajuta de un beauty blender pentru a difuza culoarea în piele. Încearcă și tu și o să fii plăcut surprinsă de rezultat.

EXTRA TIP

Scrie-i un mesaj  iubitului pe oglindă. Poți avea două motive: din drag sau…din mai puțin drag. În orice caz, asigură-te că nu cureți tu oglinda la sfârșitul zilei.