Moda&Tehnologie: 2 outfituri inspirate de un nou telefon

Cât de departe ai merge cu stylingul? Noi ne-am gândit că, la câte lucruri fun s-au întâmplat în modă, nu ar fi chiar cel mai excentric gest să îți asortezi outfitul cu telefonul mobil. Dacă Louis Vuitton creează lookuri pentru jocuri, cum a ost Final Fantasy, de ce nu am încerca și noi tech inspired outfits? Așadar, avem două propuneri inspirate de un nou telefon mobil: Samsung Galaxy Z Flip.

Dacă e să ne jucăm cu stylingul și cu inspirația, să o facem millenial style, inspirat de device-ul nostru favorit – telefonul. Iar dacă e să vorbm de tendințe la acest capitol, trebuie să îți mărturisim că noul model lansat de Samsung, Galaxy Z Flip, este quite fancy în cele două variante de nuanțe. 

Astfel, prima noastră idee e inspirată de Mirror Purple și vizează exact spiritul urban, totdată feminin, pe care l-am ilustrat printr-o rochie scurtă roz, cu un detaliu romantic, cum ar fi volanul, purtată cu o pereche de jeans balloon. Acesoriile fac parte din repertoriul rochiei, dar, evident, opțiunea în materie de pantofi a mers în zona sport, cum îi stă bine unui look cool. 

Rochie Fereya; jeanși Levi’s; eșarfă Furla; Geantă Kate Gray, Humanic; pantofi sport H&M

Cel de-al doilea caz este ceva mai dark, mai misterios și are ca sursă de inspirație Samsung Galaxy Z Flip Mirror Black. Ne-am gândit la un outfit grunge, din care nu lipsește dimensiunea glam, asigurată de materiale precum taftaua, mătasea, detalii precum penele. Iar combinația cu pantalonii ce evocă pielea exotică a reptilelor, oferă acestui look un aer extrem de senzual. 

Top fereya; pantaloni Diesel; inel Pandora; ceas Furla; bocanci H&M

Dacă te-am pus pe gânduri, nu ezita să îți pui creativitatea la bătaie. Sursele de inspirație sunt nelimitate! 

Foto: PR