Moda străzii și sporturile urbane ajung la IKEA

Dacă ai un stil de viață activ și vrei să îți adaptezi casa pentru el, sau pur și simplu îți place un anumit accesoriu precum, să spunem, încălțămintea sport, noua colecție IKEA vine cu soluții. Odată cu lansarea colecției limitate SPÄNST, IKEA ajunge în stradă și în lumea sporturilor, explorează subculturi, precum cea sneakerhead, a skaterilor, sau a locuitorilor activi ai marilor orașe.

Creată în colaborare cu designerul Chris Stamp, creator de modă și director de creație al atelierului Stampd din LA, SPÄNST îți arată ce înseamnă să îți organizezi și să îți expui obiectele cele mai de preț. Așa că, fie că este pentru un skateboard, jacheta care ar putea fi considerată o operă de artă sau încălțările care arată mai bine după fiecare purtare, colecția este un mod prin care să îți dezvălui stilul de viață, să îl expui cu același spirit artistic și mândrie între patru pereți, așa cum faci și în exteriorul lor.

„Ideea din spatele colecției pentru IKEA a fost să ne reimaginăm felul în care un consumator mai tânăr, cu o conștiință estetică, își organizează garderoba și accesoriile acasă,” spune Chris despre colecție. „Îmi doresc să fie mândri de modul în care își expun hainele și încălțămintea, astfel încât să aprecieze piesele la fel de mult și atunci când nu sunt purtate. IKEA mi-a oferit ocazia de a aduce o nouă perspectivă în piața globală de design interior”, a declarat Chris Stamp.

Colecția SPÄNST, care aduce viziunea lui Chris la IKEA, transferă textura materialelor sportive în medii diferite, între piese vestimentare basic și mobilier. Colecția include obiecte de depozitare statement, inspirate de betonul orașelor, natură și forme organice, precum o cutie de pantofi transparentă (99 lei), un suport de haine (599 lei) și un dulap din mesh (799 lei). Mai mult, SPÄNST aduce și câteva produse noi, poate neașteptate – tricouri, șepci și hanorace (de la 19,9 lei, la 79,9 lei), primul skateboard IKEA (299 lei) și un coș de baschet (149 lei).

De reținut: aceste produse exclusive vin în stocuri foarte limitate.

Categorii Lifestyle