Mixuri de ruj & blush pentru fiecare zi a săptămânii

Avem nevoie de o pată de culoare în fiecare zi în viața noastră, iar machiajul este un element care ne-o poate aduce în doi timpi și trei mișcări. Marele avantaj al makeup-ului este faptul că, de fiecare dată când îl aplicăm, putem decide cine ne dorim să fim, putem alege anumite mood-uri, ne putem juca, putem experimenta deoarece, la finalul zilei, vom îndepărta cu ușurință produsele cosmetice, lăsând spațiu pentru o nouă abordare. Unul dintre trucurile mele favorite, pe care l-am descoperit având ocazia să machiez zeci de chipuri, este alăturarea nuanței de ruj cu o nuanță similară de blush. Acest pas aduce armonie machiajului, oferă o notă omogenă și o tușă de prospețime oricărui look.

LUNI – în prima zi a săptămânii ne dorim un look cât mai fresh, tocmai pentru a ne oferi energia necesară să începem totul cu spor. Din acest motiv, pentru ziua de luni, am ales nuanțele de piersică. Aplică una din cele trei nuanțe de blush (sau mixează-le pe toate trei) din ANASTASIA BEVERLY HILLS Blush Trio Peachy Love pe mărul pomeților și adaugă o tușă din TOO FACED Sweet Peach Peach-sicle pe buze pentru hidratare pe tot parcursul zilei.

MARȚI – pentru zilele de marți poți miza pe o nuanță rosy cu subton neutru, care oferă un aspect extrem de feminin, soft dar sesizabil în același timp. Ador textura unui ruj care este pigmentat, dar totodată foarte cremos, și care dispare de pe buze pe parcursul zilei într-un mod armonios, fără a căpăta acel aspect șters. De aceea ESTEE LAUDER Pure Color Envy Desirable este opțiunea ideală pentru această zi, în special atunci când este purtat împreună cu un blush care arată impecabil pe piele, fără a încărca tenul, precum COLOURPOP Super Shock Cheek Between The Sheets.

MIERCURI – aproape mijocul săptămânii. Dacă simți că ai nevoie de un plus de energie, mizează pe o culoare aprinsă precum ciclam. Ador atât rujul, cât și blush-ul în această nuanță, pentru că oferă un look statement fără a fi nevoie de un machiaj sofisticat pe restul feței. Pentru această pereche, am ales noul ruj mat lansat de FENTY BEAUTY – Candy Venom – deoarece are un pigment intens, rezistă mult timp, și este comod de purtat, împreună cu BENEFIT Gogo Tint, un Cheek Stain care oferă obrajilor tăi o tentă de culoare ce imită pigmentul natural.

JOI – în ziua de joi iubesc să port nuanțele de nude deoarece știu că vineri voi apela la un machiaj mai aprins, așa că prefer să mențin look-ul într-un ton relaxat. Un blush discret, cu finish luminos, combinat cu un ruj semi mat, cremos, oferă exact acel aspect îngrijit, dar totodată effortless. HOURGLASS Ambient Lighting Blush Brilliant Nude și rujul CHARLOTTE TILBURY Nude Kate reprezintă combinația ideală, în acest caz.

VINERI – Friday, fun day! Pentru că în seara de vineri petrecem, ce culoare ar fi mai potrivită decât un oranj electric? SEPHORA Lip Stain 03 Mandarin Muse în combinație cu FENTY BEAUTY Match Stix Chili Mango îți va transforma look-ul într-unul cu adevărat statement!

SÂMBĂTĂ – nici sâmbătă nu ne lăsăm mai prejos când vine vorba despre distracție, așa că putem opta pentru o combinație de ruj & blush în nuanțe de bubblegum pink. Combină MILANI Baked Blush Delizioso Pink cu ANASTASIA BEVERLY HILLS Lip Gloss Pastel Pink pentru un aspect irezistibil!

DUMINICĂ – în ultima zi a săptămânii poți miza pe un look clasic, timeless – ruj & blush roșu! FENTY BEAUTY Stunna Lip Paint + THE BODY SHOP Red Pomegranate Lip & Cheek Stain se potrivesc perfect datorită nuanței pasionale de roșu intens.

Foto & make-up: Claudia Neacșu