Mixology Bar, cel mai nou trend al petrecerilor de majorat

Artificii, covor roșu, meniuri sofisticate și tortul super instagramabil, nimic nu pare prea mult pentru a transforma petrecerea de majorat într-una cu adevărat memorabilă.

Tinerii vor ca aniversarea celor 18 ani să fie deosebită și să-și impresioneze invitații în fiecare moment al serii.

Mixology Bar-ul este cel mai nou trend în materie de distracție, foarte la modă și în rândul vedetelor. Mario Fresh, unul dintre cei mai influenți artiști în rândul celor tineri, a ales pentru aniversarea sa de la Jubile Concept, Superstar Mixology Bar, un concept nou, cu adevărat spectaculos.

“Am ales ceva wow pentru invitați, tocmai pentru că vreau ca petrecerea mea să fie unică. Mixul acesta de băuturi e un adevărat spectacol, perfect pentru Instagram. O să fie distracție maximă, abia aștept!”, spune Mario.

Ce este Superstar Mixology Bar?

Superstar Mixology Bar înseamnă arta amestecului creativ de băuturi, un soi de chimie ce oferă pe lângă gusturi unice și un moment special pentru cei prezenți. Mixologistul oferă cu adevărat un spectacol de culoare și gust, creând cocktailuri inovative ce au la bază esențe artizanale. Cocktailurile pot fi personalizate, astfel încât fiecare invitat să se simtă special.

Categorii Lifestyle