Misterul Orientului

111

Orientul Îndepărtat, la fel ca și adâncul oceanelor, au fost mereu două locuri dominate de mister, si totodata, apreciate pentru frumusețea inimitabilă.

Pandora explorează ambele elemente în cadrul colecției de bijuterii pentru sezonul de vară.

Culorile hipnotice ale oceanelor se regăsesc pe talismane și inele, sub forma pietrelor prețioase tăiate cu măiestrie, ce creează texturi și lumini atrăgătoare, în timp ce detaliile în forma stelelor de mare prezintă o scenă fantastică în miniatură a vieții subacvatice. Tonurile de turcoaz și verde-mentă împodobesc pandantive și talismane, precum niște picături de apă strălucitoare, ondulate precum valurile, generând lumini și adâncimi spectaculoase.

Alături de influențele marine stau elementele ce invoca frumusețea răpitoare a Orientului Îndepărtat. Iconica floare de lotus se regăsește pe cercei si inele, precum și pe un pandantiv în cazul căruia lotusul pare a fi șters de o ploaie tropicală, grație emailului diafan, roșu aprins.

De purtat alături de rochii diafane, pantaloni Palazzo și topuri cu siluete fluide, sau rochii-cămașă din poplin alb imaculat.

Foto: Pandora