Miranda din Sex and the City candidează pentru postul de guvernator al New York-ului

La aproape 20 de ani de când Sex and the City a avut premiera, Cynthia Nixon nu s-a oprit din a purta outfiturile office ale Mirandei Hobbes, și nu de dragul nostalgiei, ci pentru că și în realitate are „nevoie“ de ele. Actrița din SATC și-a anunțat ieri candidatura pentru postul de guvernator al New York-ului și o vom tot vedea în deux-pieces impecabile, cămăși de tot felul și rochii office.

Nixon nu e străină lumii politice – e o activistă cu acte în regulă. Participă în mod regulat la Women’s March în New York, a lucrat în campania lui Bill de Basion în 2013, iar la o întrunire LGBTQ, din fața hotelului Stonewall Inn, a încurajat mulțimea să se lupte cu președintele la fiecare pas.

Anunțul canditaturii lui Nixon a stat la nivel de zvon în ultimele săptămâni, dar a devenit oficial luni, când s-a lansat clipul campaniei. „Îmi place New York-ul“, spune Nixon în clip. „Nu am vrut niciodată să trăiesc în altă parte. Dar ceva trebuie să se schimbe. Vrem ca guvernul nostru să lucreze din nou, să se îngrijească de sănătătate. Ne-am săturat de politicieni care se ocupă mai mult de titluri și de putere decât de noi“.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle