Millie Bobby Brown tocmai a făcut un pas important în industria modei

Chiar dacă nu ai văzut încă Stranger Things, hitul Netflix al anului 2016 (Dacă e cumva cazul, uită-te neapărat la el! E super plin de suspans – practic un soi de lungmetraj de 8 ore spart în episoade de câte 60 de minute, aşa că îţi garantez că nu o să te poţi desprinde de TV odată ce l-ai început), pun pariu că ştii cine e Millie Bobby Brown.

Millie are numai 12 ani, însă a jucat fără cusur rolul lui Eleven, personajul principal al serialului, şi realizările ei nu s-au oprit aici – dimpotrivă!

Millie a bifat deja apariţii pe copertele revistelor So It Goes, Interview şi Dazed, o prietenie cu designerul Nicolas Ghesquière, şi recent, o campanie Calvin Klein sub direcţia creativă a lui Raf Simons. (Pare-se că şi industria modei e fană Stranger Things). Asta pe lângă un premiu SAG câştigat în numele serialului pentru cea mai bună drama.

Cea mai recentă realizare a lui Millie este semnarea unui contract cu agenţia de modeling IMG – aceeaşi agenţie care le reprezintă pe Karlie Kloss, Joan Smalls, Ashley Graham, Gigi şi Bella Hadid .

Dacă te temi că asta ar putea intra în conflict cu cariera ei în actorie, să ştii că nu e cazul să te îngrijorezi – trailerul pentru cel de-al doilea sezon din Stranger Things abia ce a apărut şi – SPOILER ALERT – Eleven se întoarce! Millie e momentan prea tânără pentru a apărea în show-uri pe podium, însă semnarea contractului cu IMG implică faptul că va fi inclusă pe un talent list”, ce le include şi pe Julianne Moore, Chrissy Teigen şi co-starul sau din Stranger Things, Winona Ryder.

Până când o vom putea privi pe Millie pe podium la Fashion Week, putem să ne aşteptăm să o vedem în continuare în paginile revistelor glossy şi în campanii. Şi în caz că nu ai remarcat, la numai 12 ani, Millie se încadrează cât se poate de bine la categoria #stylegoals.

Foto: hepta.ro, campanie Clavin Klein, Dazed, So It Goes, Interview