Milla Jovovich este însărcinată din nou

milla jovovich

Actrița a anunțat pe contul ei de Instagram că așteaptă cel de-al treilea copil, după ce a pierdut o sarcină anterioară.

Milla Jovovich are 43 de ani și este însărcinată în aproape patru luni. Vedeta mai are doi copii și este în al nouălea cer de bucurie că va deveni din nou mamă.

View this post on Instagram

Knocked up again.🤫 After I found out I was pregnant 13 weeks ago, I had a mixture of feelings ranging between complete joy and utter terror. Because of my age and losing the last pregnancy I didn’t want to get attached to this potential baby too quickly. That was obviously not fun and the last few months have been my family and I living on pins and needles waiting for a slew of different test results to come in and spending most of our time in doctors offices. Thank goodness we’re in the clear AND we found out that we’ve been blessed with another girl!😆😂🥰 Anyway, wish me and my baby luck! I send you all a lot of love and I’ll keep you posted on my progression! Xoxo m❤️

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Sunt însărcinată din nou. După ce am aflat că aștept din nou un copil, în urmă cu 13 săptămâni, m-au încercat mai multe sentimente, care au variat de la extaz la agonie. Din cauza vârstei mele și din cauză că am pierdut ultima sarcină, nu voiam să mă bucur prea devreme de această veste. Evident că nu a fost plăcut, iar în ultimele luni, eu și familia mea am fost foarte prudenți și ne-am petrecut timpul mai mult prin cabinetele doctorilor pentru analize. Slavă Domnului că suntem bine și am aflat că am fost binecuvântați cu încă o fetiță. Urați-ne noroc mie și bebelușului! Vă iubesc mult și vă țin la curent cu evoluția sarcinii”, a scris Milla Jovovich pe Instagram.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle