Mila Kunis, despre începutul relației cu Ashton Kutcher

mila kunis ashton kutcher

Mila Kunis și Ashton Kutcher au istorie lungă împreună. Se știu de pe vremea când erau colegi pe platourile sitcomului That ’70s Show, care a început să ruleze în America la începutul anilor ’90. Chiar dacă personajele lor au avut o relație în serial, cei doi au fost doar buni prieteni pe toată perioada filmărilor și mult timp după aceea.

Relația lor a început să prindă contur după ce Ashton s-a despărțit de Demi Moore. S-au logodit în 2014, iar un an mai târziu, s-au căsătorit. În prezent, au împreună doi copii și, chiar dacă mai există zvonuri din când în când cu privire la o eventuală despărtțire, sunt cât se poate de fericiți. Asta reiese și din cel mai recent interviu pe care l-a acordat Mila Kunis pentru podcastul lui Dax Shepard, Armchair Expert, unde a vorbit despre începuturile relației și ce îi ține împreună.

mila kunis ashton kutcher

„Noi am intrat în această relație foarte transparenți unul cu celălalt. Așa că ne știam 100% greșelile. Știam exact cine suntem. Știam exact cine obișnuiam să fim. Știam totul. Și ne-am acceptat așa cum eram“, a mărturisit Mila Kunis.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle