Mike Tyson revine în ringul de box după o pauză de 15 ani. Pentru ce sumă va boxa din nou sportivul?

mike tyson meci box

Celebrul pugilist Mike Tyson (54 de ani), fost campion mondial, se întoarce în ringul de box după o pauză de 15 ani și va susține un meci demonstrativ împotriva lui Roy Jones Jr (51 de ani). Confruntarea are loc sâmbătă, la Los Angeles, iar pentru meci Tyson va primi suma de 10 milioane de dolari, pe care spune c-o va dona către fundații caritabile. Oponentul său, Jones Jr, va primi doar trei milioane de dolari.

Organizatorii evenimentului au anunțat că nu va fi un meci pe viață și pe moarte, ci mai degrabă un antrenament mai dur și că scopul nu e ca meciul să se încheie cu un knock-out. Tyson n-a mai intrat în ringul de box din 2005 și a început de ceva timp antrenamentele, în urma cărora a slăbit aproape 50 de kilograme, după ce a urmat un regim alimentar vegan, combinat cu sesiuni pe banda de alergat a câte două ore pe zi.

mike tyson box

Meciul dintre Tyson și Jones Jr va fi disponibil la tv contra cost, iar prețul unui bilet de ridică la aproximativ 50 de dolari.

View this post on Instagram

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Nu trebuie să fie nimeni invidios pe mine că o să mă îmbogățesc în urma acestui meci sau că mă lupt pentru bani”, a declarat Tyson în urmă cu câteva luni. ”Nu păstrez nimic din onorariu și mă simt bine făcând asta, pentru că-mi permit”, a adăugat fostul campion la box.

Oponentul lui Mike Tyson de sâmbăta, Roy Jones Jr, n-a mai luptat într-un meci competițional de doi ani, după ce l-a învins pe Scott Sigmon prin decizie unanimă a arbitrilor în 2018, la vârsta de 49 de ani.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle