Michelle Pfeiffer și transformarea stilului ei de viață de-a lungul timpului

michelle pfeiffer transformare

La 62 de ani, Michelle Pfeiffer se află într-o formă fizică de invidiat și își menține tonusul și aspectul tineresc cu un regim de viață sănătos. Totuși, în anii tinereții, actrița nu era atât de atentă la stilul ei de viață și povestește că obișnuia să fumeze câte două pachete de țigări pe zi și să bea cantități impresionante de sucuri acidulate.

Michelle Pfeiffer a început să dea atenție propriei ei persoane după cea de-a patra decadă de viață, când semnele trecerii timului au început să fie din ce în ce mai accentuate, mai ales din cauza stilului ei de viață dezordonat. Astfel, pentru început, vedeta a renunțat la carne și a adoptat un regim vegan. ”Iubesc alimentația vegană, deoarece iubesc carbohidrații. Aceasta dietă este mult mai sănătoasă și eviți, astfel, aportul de toxine, care îmbătrânesc pielea. Am observat o schimbare în aspectul meu imediat ce am adoptat regimul vegan”. Totuși, Michelle Pfeiffer a revenit la consumul de produse de origine animală, iar acum urmează o dietă paleo, care exclude alimentele procesate.

michelle pfeiffer transformare

Astfel, meniul de zi cu zi al vedetei include carne, fructe, legume, pește, nuci și semințe, apă (cel puțin 2 litri pe zi), matcha latte și sunt evitate lactatele.

În ceea ce privește mișcarea, actrița alternează diverse tipuri de antrenament: ori aleargă câte 8 kilometri pe zi, pedalează pe bicicletă statică sau face pilates și yoga.

În plus, își începe ziua devreme, la răsăritul soarelui și câteodată chiar mai devreme, chiar și în diminețile de weekend, aromate de mirosul de cafea proaspată.

michelle pfeiffer 1979

Michelle Pfeiffer, în 1979 

Când merge la restaurant, vedeta alege de obicei bucătăria mexicană și nu mănâncă niciodată desert, deoarece preferă mâncarea sărată. ”Aș putea trăi cu chipsuri și cu salsa și aș alege oricând o masă mexicană în locul uneia sofisticate, frantuzești”, a declarat Michelle Pfeiffer într-un interviu.

michelle pfeiffer david e kelley

Michelle Pfeiffer și soțul ei, David E. Kelley 

Vedeta recunoaște că nu a fost dintotdeauna o împătimită a traiului sănătos și că a fost și ea, la rândul ei, victima viciilor, mai ales la începutul carierei ei artistice. ”N-am fost dintotdeauna adepta stilului de viață sănătos. Când aveam 20 de ani, fumam câte două pachete de țigări pe zi și beam cantități impresionante de sucuri acidulate”.

Michelle Pfeiffer este căsătorită cu producătorul de film David E. Kelley (63 de ani), cu care are un fiu născut în 1994, John Henry. Actrița mai are o fiică adoptată, Claudia Rose.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle